Lorentzen og Gade skifter til Skive fH!

Mandag startede ligaherrerne for alvor op efter at have vedligeholdt deres individuelle sommertræning i ferien, da de mødte ind til den første haltræning for sæsonen.

Udover de allerede præsenterede spillere, var der også et par nye ansigter vi ikke har fortalt om endnu. Skive fH har været på udkig efter en venstre back der kan gå ind og styrke niveauet i træning og kamp, og vi er derfor glade for at præsentere IK Skovbakken-profil Anders Gade som ny Skive fH venstre back.

”Jeg er super overrasket og glad over at Arne ringede til mig, nu hvor jeg har været i Skovbakken i 5 år, og er lidt oppe i alderen, så det er en perfekt mulighed. Hvis det skulle være, skulle det være nu. Jeg vil rigtig gerne blive boende i Århus, hvor jeg har fået et arbejde jeg glæder mig til, så det var et meget naturligt valg at kigge imod Skive.

Jeg har mødt alle de andre i truppen, og nu skal vi sammentømres, så vi forhåbentlig kan stå som en god enhed til september, når det handler om point”, forklare den 26-årige højrehåndet bagspiller, Anders Gade, der sidste år var den 15. mest scorende spiller i herrernes 1. division.

Og falder snakken på de mange modstandere i ligaen, er der hos Anders specielt to kampe han ser særligt frem til. Modstanderen har godt nok bevist sig på højeste internationale niveau, men en særlig relation bliver spændende.

”Jeg har jo min lillebror Simon Gade der står på mål i Aalborg, så det bliver da helt sikkert en oplevelse at spille imod ham. Men også blot at opleve den nye udfordring, når vi skal besøge GOG, BSH, TTH og alle de andre – det bliver vildt”, kommer det med et lusket smil fra Anders, der ikke vil have noget imod at klaske et par bolde forbi bettebror.

Også en ny gardering til venstre fløj

På venstre fløj er det ligeledes lykkes os at skaffe en spændende ung spiller. Christian Lorentzen skifter til Skive efter ungdomshåndbold i Bjerringbro, og med den rette mængde tillid, håber vi, at han kan udvikle sig med seniordebut. Sammen med Malte Justesen og Frederik Sass vil han stå noteret som fløjspillere i Skive fH.

”Jeg har de sidste tre år af mine ungdomsår spillet for BSV ungdom, hvor jeg fik mulighed for også at få liga-træninger med BSH-herrerne. Jeg har været glad for at spille i klubben, og været så privilegeret at spille i ungdomsligaen i alle 3 år. Jeg har set meget frem til at starte i Skive, da det står for mig som en god klub med et rigtigt godt træningsmiljø og super faciliteter til at udvikle unge spillere.

Da muligheden for at spille i Skive opstod, så jeg det som en god mulighed for at blive en del af det miljø. Da jeg lige er gået ind til mit første sabbatår, vil jeg bruge det til at kunne fokusere endnu mere på håndbolden, og et af mine fokuspunkter, da det er første senior sæson, er at bygge på den fysiske del.

Jeg er meget spændt på at gå første seniorsæson i møde i Skive fH, og glæder mig helt vildt til at arbejde hårdt sammen med de dygtige holdkammerater og trænere mfl., som har taget megagodt imod mig", forklarer den nu 20-årige "Lo" om skiftet.

Vi håber at I vil tage særdeles godt imod vores nye nummer 26, Anders Gade, og nummer 18, Christian Lorentzen!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram