Lokal ligaspiller skifter til Skive fH

Hvis ansigtet ser bekendt ud, er det med god grund. Oliver var ungdomsspiller i Skive fH fra U12- til andenårs U14-spiller, og efter ophold i Skanderborg og senest Skjern Håndbold skifter den lokale spiller hjem til de lyseblå fra 7800.

”Jeg glæder mig enorm meget til at jagte mere førsteholdsspilletid end tilfældet har været i Skjern, og ser Skive fH som et meget spændende valg for min fremtid og karriere. Jeg har udviklet mig på min nye position, og har et godt kendskab til både Benjamin Jeppesen og William Skovsager fra ungdomsårene. Da jeg blev kontaktet, var det fra første snak super interessant på flere parametre”, fortæller Oliver om at kunne gøre Interfjord Arena til hjemmebane igen.

Oliver er hentet ind til højre fløj, og med en god venstre hånd ved vi hvad den unge fyr kan bibringe til spillet. En tidligere Skive fH’er skiftede selv til Skjern op til denne sæson, og han har derfor et godt kendskab til Oliver Juhl.

”Oliver har jo tidligere i karrieren været bagspiller, og da han skiftet til Skjern for 2 sæsoner siden, var det med målet om at give det en chance som fløjspiller. Det er han kommet i mål med, da han er en spiller med en rigtig god fysik, en god springstyrke og så er han eksplosiv i sit løb. Derudover har han gode skudvarianter, og er en spiller – efter min optik - flere ligaklubber kunne bruge. Rollen med at kunne dække fløj, løbe imellem og stjæle nogle bolde, samt placere sig rigtigt, er han blevet god til”, lyder det fra Skjern-assistenten Rasmus Skytte Hauge.

Oliver har fået flere chancer i ligaen, men også udekampen i European League mod Montpellier fremhæver Rasmus den indsats fløjspilleren lagde for dagen, hvor han havde størstedelen af spilletiden, og hvor det blev til 3 scoringer på 3 forsøg.

Oliver er født d. 31. marts 2001, måler 187 centimeter og har underskrevet en 2-årig kontrakt fra sommeren 2021 til sommeren 2023.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram