Lytterønsker helt fra Australien - Radio Skive er også med på holdet i Skive fH

Det startede som en lokalradio, der senere hen blev krydret med uenigheder mellem de forskellige sendere, og til sidst blev til den radiostation, vi kender i dag, Radio Skive. Med mere end 35 år på bagen, så er det en meget erfaren spiller indenfor radioverdenen, vi også har med på holdet i Skive fH. Radiostationen, der blandt andet sender radiospots om Skive fH´s hjemmekampe, har med deres tre radiokanaler mere end 110,000 lyttere, også udenfor Danmarks grænser.
”Vores primære område er 40 kilometer rundt om Skive, men vi dækker meget længere. Jeg har selv været i Harboøre, hvor kanalen kørte i bilen, min far i Klitmøller kan høre det og nu får vi flere DAB-sendere op, som gør, at vi kan nå rigtig langt ud. Vi har haft lytterønsker helt fra Australien fra en fyr der sad og høstede og som godt kunne tænke sig at høre D-A-D,” lyder det fra reklamekonsulent Jesper Bak.

Det første man tænker på, når man tænker Radio Skive, er ikke nødvendigvis håndbold og harpiks, men god musik, top 30, besøg fra kendte musikere og reklamespots. Og det er netop radiospots der kobler Skive fH sammen med Radio Skive.
”Det handler om at give tilbage og få tilbage, og så handler det om at sprede budskabet langt ud og få nogle folk til at møde ind i hallen. Vi har samarbejdet med Skive fH, for at I kan få nogle flere tilskuere ind i hallen. Ligesom med vores andre kunder, hvor det vigtigste er at vores kunder får flere kunder, og bliver mere kendte. Vi laver spots omkring hjemmekampene, for at fortælle, at det er vigtigt man kommer i hallen og bakker op. Så for os handler det om at bakke op om det, der sker i byen,” siger Jesper Bak.

Radio Skive er ikke en statsstøttet radiokanal, og deres levebrød er derfor udelukkende radiospots. Det er de til gengæld også rigtig gode til hos Radio Skive, hvor kunderne oftest ringer ind med en opgave, og igennem den gode dialog og en kop kaffe, får lige præcis det produkt, de har brug for.
”Lige i øjeblikket er radiospot rigtig fedt, fordi det kan en masse sammen med online marketing. Radiospot skal du nemlig ikke opsøge, bare radioen er tændt, så kommer budskabet til dig. Så hører du navnet, og når du hører navnet nok, så ser du også navnet på de sociale medier. Den kombination fungerer rigtig godt i øjeblikket.”

Mulighederne er mange, når det gælder radiospots og Jesper Bak er manden, der kan hjælpe dig, hvis du går med tankerne om et radiospot til din virksomhed.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram