Magnus Brandbyge skifter klub efter sæsonen

Har man set en smule 1. divisionshåndbold de senere år, har man ikke været i tvivl om Skive fH’s scoop, da klubben præsenterede HEI Skæring-keeperen Magnus Brandbyge op til denne sæson.

Skive-keeperen med rødder i Aarhus har løftet mange øjenbryn, og i denne sæson har han såre simpelt fortsat den imponerende læringskurve.

Allerede i forbindelse med de første træningskampe i sommers komplimenterede flere klubber vores nummer 1, og nu har Magnus valgt at benytte sig af en klausul, der gør at han er i gang med den sidste sæson i Interfjord Arena i denne omgang. Hvor fremtiden ligger er på plads, og vi sender ham afsted med et solidt rygstød selvtillid.

”Det er vemodigt for mig, men jeg har fået en stor mulighed på et højere niveau, som jeg ikke kunne takke nej til. Det har intet med Skive fH at gøre, for jeg har været enormt glad for at møde ind, og der er et godt team rundt omkring holdet. Klubben er velstruktureret, og jeg har oplevet hvordan en professionel klub agerer. Der er en god trup med rigtig dygtige trænere, fysioterapeuter og den fysiske træner”, forklarer Magnus Brandbyge.

Også cheftræner i Skive fH, Arne Damgaard, sætter ord på Magnus Brandbyges tid i klubben.

”Vi har været meget tilfredse med at have Magnus i truppen, og han har en betydende rolle på holdet. Magnus falder ind i historien om Skive fH’s rolle i dansk talentudvikling, og vi glæder os meget til at følge hans videre karriere, selvom vi gerne havde set ham fortsætte i klubben”, kommer det fra Arne.  

Vi letter på kasketten, og ønsker ham samtidig alt det bedste fremover – han er målrettet, seriøs med sin træning, og bør stå som et stort forbillede for unge målmandstalenter.

”Jeg har ikke været utilfreds med noget som helst, og har ikke aktivt søgt noget – muligheden kom dumpende, og den blev jeg nødt til at tænke seriøst over. Lige fra mit første møde med Arne, har jeg ikke kunne studse over noget som helst – der er en homogen trup, gode frivillige omkring os til kampene, og folk har fået mig til at falde naturligt til”, fortæller Magnus Brandbyge, inden han understreger, at han den resterende del af sæsonen vil kæmpe for en plads til Skive fH i top-3.

Med de 2 udmeldinger omkring Jesper Sørensen og Magnus Brandbyge, er Skive fH aktive i kulissen omkring sammensætningen af den kommende sæsons målmandsduo.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram