Magnus Haubro stopper i Skive fH til sommer

Magnus Haubro er endnu en Skive fH-spiller som har leveret flotte præstationer på banen for Skive fH i denne sæson. Det er der også andre ligaklubber der har spottet, og derfor spiller Magnus Haubro sin sidste sæson i Skive fH. Playmakeren har valgt at udnytte en klausul i sin kontrakt og stopper derfor i Skive fH et år før kontraktudløb.
”Haubro har fået rigtig meget spilletid denne sæson og har kvitteret med flotte præstationer på banen for den tillid, han har fået. Han er en skudsikker playmaker med et rigtig godt håndboldhoved. At vi nu sender ham videre, vidner om den talentudvikling, vi gerne vil have tilknyttet Skive fH,” siger Jesper Sørensen.

Magnus Haubro kom til Skive fH fra Skanderborg Håndbold i sommer og har sidenhen scoret 45 mål i 14 kampe. For playmakeren selv, ser han også succesfuldt tilbage på den første halve sæson i klubben.
”Jeg har været meget tilfreds. Det har været lige det, jeg ønskede og næsten mere til. Jeg har været virkelig glad for det, og jeg er blevet testet af på øverste hylde. Personligt har det været en rigtig fed sæson for mig,” siger Magnus Haubro.

Selvom det bliver et farvel til sommer efter et år i Skive fH, så er Magnus Haubro rigtig glad for sin tid i klubben og ser frem til de resterende kampe i den blå trøje. Ambitionerne for den sidste halve sæson er også på plads, Skive fH skal blive i ligaen.
”Skive er en fed klub og meget jordnær. Man tager tingene let på den gode måde, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er nogle gode omgivelser og nogle rigtig fede kampe, vi har haft i Interfjord Arena med fuldt tryk på. Og så er hallen lige præcis den perfekte størrelse til det bare er pissefedt at spille derinde.”

Vi glæder os til at se Magnus Haubro i den blå trøje resten af sæsonen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram