Magnus Møland forlænger med en sæson

På højre fløj har vi op til nuværende sæson haft tilgang af Aalborg Håndbold-talentet Magnus Møland, der har budt sig til, hvorfor vi nu i fællesskab forlænger opholdet i Skive.

” Jeg er glad for at Arne Damgaard har kigget min vej, for Skive fH er en fed klub at være i, hvor der er et super godt miljø med en masse unge gutter krydret med rutine. Vi har gang i en rigtig fornuftig sæson, og hele truppen emmer af lyst til at udvikle sig som hold og individuelt”, forklarer Magnus selv om grunden til at sætte underskriften på yderligere en sæson i Skive.

Sæsonen har indtil videre budt på fordeling af spilletiden på fløjen med Sebastian Kanstrup, og det har krævet en tilvænning, som er begyndt at betalte tilbage.

”Det kræver altid noget at komme ind på et nyt hold, og jeg har brugt tid på at falde ind i de nye systemer og omklædningsrummet. Jeg er kommet godt ud af det – med lidt udsving – og det skal jeg bare tage med videre til endnu et spændende år i den blå trøje”, fortæller Magnus.

På fløjen er der allerede fundet en makker til sæsonen 2021/2022, da Oliver Juhl Refsgaard kommer til fra Skjern Håndbold. Juhl er også en spiller Møland både kender, og som han ser frem til at dele spilletid med.

”Jeg har spillet mod ham før, og har snakket en del med ham udenfor banen. Typemæssigt er vi ikke helt ens, hvilket jeg godt tror kan blive en fordel på den lange bane”, forklarer den 20-årige nordjyde.

Til spørgsmål om hvor vi skal hen i resten af sæsonen, er Møland klar i spyttet:

”Vi skal opad”, efterfulgt af et lunefuldt grin, der generelt er et godt billede på humøret i hverdagen hos den vævre nummer 9.

Cheftræneren: Magnus arbejder seriøst med sin udvikling

Fra Arne Damgaard er der lutter gode ord at sætte på forlængelsen med højrefløjen, hvor gennemsnitsalderen på pladsen altså ikke er høj, men ambitionerne og udviklingspotentialet er markant.

”Magnus er skolet godt, har været i en fin udvikling, og han passer godt ind i den konstellation vi har i vente med Oliver Juhl. Han er klar til at kæmpe videre for spilletiden, hvor han i begge ender af banen lægger lag på sit spil, træner godt, og er god til at arbejde seriøst med de specifikke ting vi snakker om”, forklarer cheftræneren.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram