Matias Damgaard fortsætter i den blå trøje

For to sæsoner siden trådte Matias Damgaard for første gang ind i Interfjord Arena som spiller for Skive fH. Dengang var der mange, der gerne ville have fingrene i venstrebacken, men han endte heldigvis her hos os i Skive fH. Nu venter der endnu to sæsoner for Matias Damgaard, der forlænger sin kontrakt til sommeren 2024.

Venstrebacken skiftede fra Odder og hev blandt andet Andreas Søgaard med til det midt-og vestjyske. Begge var med til at rykke holdet i ligaen deres første år i klubben. For Matias blev det dog fra sidelinjen, da han brækkede foden kort før oprykningskampene. Alligevel ser han tilbage på sin første sæson i klubben med succes til trods for uheldet på banen.
”Jeg synes, det var fedt at komme til klubben, som rent sportsligt var et skridt op i forhold til Odder. Skive fH var også et sted, hvor der var mere konkurrence om spilletiden, og i bund og grund bare et bedre set-up hele vejen rundt. Jeg faldt også hurtigt godt ind på holdet, både spillemæssigt og socialt. En sindssyg god første sæson,” lyder det fra Matias Damgaard.

Også på trænerbænken er de glade for at kunne tilknytte Matias Damgaard endnu to sæsoner, selvom han endnu ikke har vist det potentiale, som cheftræner Arne Damgaard mener, han har.
”Matias er ikke kommet ud med det, han har og som vi synes, han har potentiale til. Nogle gange er han næsten bedre til træning end til kamp, men han træner rigtig godt, og det vil vi gerne have lidt mere ud af i kamp. Han er en god spiller for truppen og sammenholdet, og så håber vi, vi kan få noget mere ud af ham i de to næste sæsoner,” siger Arne Damgaard.

Når Matias Damgaard ikke kaster med håndbolde i Interfjord Arena, så er han bankrådgiver hos Jyske Bank i Holstebro. Netop muligheden for at kombinere privatlivet med håndbolden, fyldte også i beslutningen om at forlænge hos Skive fH, fortæller Matias Damgaard.
”Jeg er glad for at være her, hvor jeg også har mulighed for at kombinere et arbejde og at spille håndbold på et ambitiøst niveau. Så på mange måder passede det rigtig godt, når jeg også har været godt tilfreds de første to sæsoner. Da klubben gerne ville forlænge med mig, så var der egentlig ikke så meget tvivl om, at det var her, jeg gerne ville fortsætte,” siger Matias Damgaard

Med forlængelsen bliver Matias Damgaard en af de rutinerede kræfter på holdet med sine 27 år. Selvom der er lidt flere håndboldkampe i benene hos ham end gennemsnitsspilleren hos Skive fH, så har venstrebacken stadig høje ambitioner på håndboldbanen, både for sig selv og holdet.
”Jeg har masser af sult på at blive bedre selv, men endnu mere på, at holdet fungerer godt. Jeg vil selvfølgelig kæmpe alt, hvad jeg kan, for at vi får en ny sæson i ligaen. Skulle det gå hen og ende med, at vi skal en tur i 1. division, så er jeg også klar til at kæmpe for, at vi kommer op igen. Det synes jeg, vi har vores berettigelse til,” siger Matias Damgaard.

Matias Damgaards personlige sponsor er FREJA Transport


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram