Medarbejdere hjemsendt på ubestemt tid

Skive fH har valgt at gøre brug af regeringens trepartsordning, der sender medarbejdere og spillere hjem med løn støttet fra ordningen. Spillere og trænere har dog ikke været samlet den seneste tid.

 Det er pr. dags dato besluttet at spillere, stab og administration sendes hjem med støtte af regeringens trepartsordning. Herved dækkes en del af vores lønudgifter, mens klubben i perioden ikke kan kræve at nogen af de tidligere nævnte personer arbejder.

Træningen er dog allerede nedlagt pr. 12/3 , ligesom de administrative ansatte har arbejdet hjemmefra i videst mulige omfang, som regering har anbefalet.

Vi ønsker at vise rettidig omhu med hensyn til klubbens fremtid og de ansatte i denne situation. Med denne løsning kan vi komme så helskindet som muligt igennem Covid-19. Trepartordningen betyder at alle ansatte beholder deres løn, og at der er en arbejdsplads, når vi er ovre dette.

Vi er meget taknemmelige over ordningen, der gør os i stand til at tage vare på både vores klub, arbejdspladser og vores spillere og træneres tryghed.

Trepartsordningen vil som udgangspunkt dække frem til d. 9. juni. Det er endnu uvist, hvordan den resterende del af sæsonen afvikles, hvorfor den pt. stadig er udsat på ubestemt tid.

Evt. spørgsmål rettes på mail til bestyrelsesformand Judith Blach Olesen (jbo@jyskebank.dk) eller direktør Peter Andersen på (pa@skivefh.dk)


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram