Mestrene fra Aalborg Håndbold gæster Interfjord Arena

Fredagens opgør mod GOG satte punktum for første runde af HTH Herreligaen. Forude venter alle ligaens hold endnu engang, hvor Skive fH lægger ud med de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold. Alle hold er således mødt en gang, og det betyder, at vi kan kaste et blik tilbage på det første opgør mod Aalborg Håndbold.

Her finder vi et opgør tilbage en lørdag i oktober, som endte 36-27. Cifrene fortæller dog ikke, at Skive fH-mandskabet leverede en rigtig fin første halvleg, men manglede et ekstra gear, som Aalborg Håndbold skiftede til i 2. halvleg. Vi kan dog kigge tilbage på en kamp, hvor spillerne aldrig gav op, selvom et comeback var så godt som umuligt, hvor blandt andet unge kræfter kom ind med ny energi. Heriblandt Christian Lorentzen og Phillip Lyngby, der begge kom ind og satte et mål i kassen hver.

Kigger vi frem mod morgendagens opgør, så er det en fortrøstningsfuld Peter Schilling, vi finder på trænerbænken. Han husker også tilbage på en rigtig fin halvleg af Skive-spillerne, og ser frem mod kampen i morgen.
”På udebane var vi jo helt lige til pausen mod Aalborg. Så vi ved, vi kan følge med i noget tid, hvis vi rammer vores topniveau. Det skal vi se, om vi kan gøre i endnu længere tid hjemme i Skive, så kan alt ske, og så kan det være marginaler."

I forberedelserne til morgendagens kamp har det også været vigtigt for holdet at evaluere på de gode ting, som spillerne leverede på hjemmebane fredag mod GOG. Kombinerer man det med de ting, der lykkedes i første halvleg i Aalborg, så er der i den grad spændende håndbold på programmet, lyder det fra Peter Schilling.
”De var rigtig gode i 2. halvleg, men vi havde en første halvleg, som lykkes rigtig godt. Det tager vi med sammen med gode ting fra kampen mod GOG. Sætter vi det sammen, så kan vi også lave en rigtig god præstation mod Aalborg.”

Med 2. runde af HTH Herreligaen forude, kan der også evalueres på de første 14 kampe, som Skive fH har været igennem. De otte point, som holdet har inkasseret indtil nu, er kommet i tre sejre og to uafgjorte. Her fortæller HTH Herreligaen heller ikke helt sandheden, for Skive-mandskabet har været skræmmende tæt på at hente flere point til kontoen i mange kampe. Peter Schilling giver også en midtvejsstatus for Skive fH.
”Vi er jo med, og vi er et sted, hvor vi drømte om at ligge i forhold til vores målsætning. Så det er godt, men supertæt i bunden, så alle point er velkomne hos os. Vi er glade for, at vi er så meget med i kampen om pladserne, og vi jagter mindst otte point mere. Det kunne være fint at starte 2. runde med to point hjemme mod Aalborg, det går vi fuldstændigt modigt ind til."

Morgendagens opgør fløjtes i gang kl. 19.30 i Interfjord Arena.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram