Midtbus Jylland ruller derudaf med spillere, til Cirkusrevyen og meget, meget mere!

Hvis man gerne vil grine til Cirkusrevyen på Bakken, besøge solskinsøen Bornholm, på ferie i alperne, shoppe stort ved grænsen eller få en sportsoplevelse i særklasse, så er Midtbus Jylland A/S altid garant for en god tur og kan levere lige præcis den bus, som passer til turen! Det er også Midtbus Jylland der sikrer, at spillerne kommer godt og sikkert afsted på vores udebaneture i HTH Herreligaen.
”Vi tilbyder bustransport til enhver lejlighed i både Danmark og Europa og leverer biler i alle størrelser. Med moderne dobbeltdækkere, turistbusser, VIP-busser og minibusser kører vi alt fra handicapkørsel, skolekørsel, skolerejser, messeture, weekendture, pensionistture, alle former for udflugter og busrejser,” lyder det fra direktør Kim Christensen, der fortsætter:
”Vores turistture og sportsrejser planlægges i samarbejde med vores meget erfarne turistchauffører, som kender Europa ind og ud, og dermed tilsikrer vi altid oplevelsesrige ture.”

Hos Midtbus Jylland A/S lægger de vægt på, at kunden altid er i centrum, og yder deres allerbedste for at levere den høje service, som Midtbus Jylland er kendt for. De erfarne chauffører er velklædte og klar til at hjælpe med selv de mindste ting, der er med til at gøre en tur uforglemmelig.
”Uanset om opgaven er lille eller stor, har vi den erfaring, der skal til. Vi har klaret opgaver med op til 2.100 personer, og vi råder over en ’flåde’ på næsten 100 busser. Busserne er altid rene og topklargjorte på vores eget værksted i Aars, hvor vores fire fuldtidsansatte mekanikere servicerer og ’kæler’ for busserne,” siger Kim Christensen.

Med afdelinger i både Aars, Viborg, Bjerregrav, Mariager og nu også Skive er de klar til at rykke ud med kort varsel. Blandt andet muligheden for at engagere sig i det lokale, var tiltrækkende for Midtbus Jylland, og derfor er de også med på holdet i Skive fH som sølvsponsor i Skive fH.
”Vi interesserer os generelt meget for sport og vil derfor gerne samarbejde med håndbold- og fodboldklubber, som er med til at skabe lokalt sammenhold og stolthed. Desuden passer sponsoratet godt med, at vi i Midtbus Jylland lige nu ser en vækst i vores Skive-afdeling. Vi har vundet en del skolebuskørsel i kommunen og har derfor fået en garage i området og flere ansatte, som elsker at komme ind i hallen og se kampene. For os er det den bedste måde at engagere sig i det lokale på.”

Midtbus Jylland står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for buskørsel!
Besøg deres hjemmeside lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram