Skive fH

Noah V. Knudsen skifter til Skive fH på 2 årig aftale

VELKOMMEN TIL S

Det er med største glæde, at vi kan offentliggøre Noah V. Knudsen, som ny spiller i Skive fH trøjen, fra den kommende sæson.

Noah kommer fra BSH U-19 og dermed bliver hans første seniorår i den blå trøje.

Noah er et ubestridt stort talent, som kan have en meget stor karriere foran sig. I hans årgang og på positionen, er han uden tvivl en af de mest spændende spillere, som mange har store forventninger til. Hans seneste U19 år, har desværre været påvirket negativt af en slem knæskade, som han dog er ovre nu og dermed er fit til at starte i Skive til den nye sæson.

Han kommer fra et rigtig godt miljø i BSH, hvor han er vant til at blive presset på højeste niveau, da han har været inde omkring ligatruppen. Vi glæder os til at se hans udvikling i vores miljø.

Vigtigst af alt, så har Noah den rette indstilling og ved hvad der skal til, for at begå sig på højeste niveau. Hans far, Michael V. Knudsen, som de fleste håndboldinteresserede kender, er for de fleste vel synonym med den rette attitude, vilje og indstilling. Vi glæder os til at se hans udvikling i vores miljø og få udviklet hans store potentiale.

Vi har tidligere med succes hentet store talenter i BSH ungdom, som vi er lykkedes med at udvikle med stor succes til følge, senest Sebastian Skøtt og Joachim Hyldgaard. Vi håber og tror at Noah kan blive det næste gode eksempel herpå.

Stort velkommen til Noah i den blå trøje!