Nr. 44 tilbage på banen for Skive fH

Måske du selv har spottet ham retur på halgulvet, når Skive fH´s kampe fløjtes i gang. Venstre fløj
Frederik Sass er nemlig tilbage på banen efter en skade, der har holdt ham ude i godt et halvt år. Comebacket og de første mål er for længst sendt i kassen for vores nr. 44, der er glad for endelig at løbe på banen sammen med resten af Skive fH.
”Det er dejligt, det har jeg ventet længe på efter sådan en lang omgang. Der er selvfølgelig lige lidt med grundformen der mangler lidt, men det er jo klart efter et halvt år ude. Det kommer stille og roligt.”

Målmæssigt har Frederik Sass udnyttet tiden på banen med at sætte mål i kassen. Han benægter dog ikke, at der stadig er lidt rust, der godt kan bankes af.
”I forsvarsspillet kan jeg godt mærke, der er noget timing, der skal spille lidt bedre, og i kontraspillet har jeg heller ikke den samme hurtighed, som jeg havde før. Afslutningsmæssigt synes jeg, det er gået rigtig fint, over forventning i hvert fald, så det er fint, men lidt rust er der da.”

Frederik Sass har set flere kampe på sidelinjen i denne sæson, end han har spillet på banen. Selv har han været en tur på halgulvet mod Bjerringbro-Silkeborg, TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg HH. Kampe med blandende resultater, samme ord bruger Frederik Sass også, når han skal sætte ord på sæsonen for Skive fH indtil nu.
”Lidt op og ned synes jeg. Der har været nogle kampe, som vi skulle have vundet. Kampen mod Ribe-Esbjerg HH i weekenden er en kamp, hvor vi havde rigtig, rigtig mange muligheder for at vinde, men vi tog dem bare ikke. Så havde vi sejren mod TTH, som var en vanvittig fed kamp her på hjemmebane. Det var en fed kamp at være med i og få spilletid i.”

Sejren mod TTH Holstebro blev Frederik Sass´ første hjemmekamp i denne sæson. Og han kan kun følge trop med de andre spillere og trænere, som har været rundhåndet med ros til hjemmepublikummet i Interfjord Arena, der har leveret en fremragende opbakning til Skive fH-mandskabet.
”Der var en vanvittig fed stemning, stor ros til tilskuerne, der var mødt op i hallen. Det var en fed oplevelse at mærke så stor en opbakning og larm fra hallen. Det betyder rigtig meget, specielt efter sidste sæson, hvor hallerne var helt tomme. Det var frygteligt, så det er sindssyg dejligt at have folk tilbage, det giver et kæmpe boost til hele holdet.”

Næste kamp for Skive fH er også på hjemmebane. Her venter et opgør mod det eneste hold, der stadig er ubesejret i denne sæson, GOG. Et hold, der kan løbe frygtelig stærkt op ad banen, og det er også en af de ting, som Skive fH er opmærksomme på, fortæller Frederik Sass.
”Det er en god modstander vi skal møde. De spiller langt hurtigere end alle andre i hele ligaen, så vi skal være helt klar på det tempo, der kommer. Vi skal være helt med både i forsvaret og angrebet for at kunne være med mod dem. Det bliver, uanset hvad, den sværeste kamp indtil videre at prøve at lave løjer i, men jeg tror en fredag aften i Skive mod et oprykkerhold kan være svær for dem at sætte sig op til. Så vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at få point.”

Kampen mod GOG fløjtes i gang kl. 19.30 fredag aften i Interfjord Arena - du kan stadig få fingre i billetter til opgøret lige her:


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram