Nu starter kvalspillet!

Foto: BenjaminChristensenFoto

Weekenden er startskuddet på kvalspillet om at rykke i HTH Herreligaen. Vi står overfor ”kon-kollegaerne” i 1. division fra AJAX København lørdag kl. 14:30 i Interfjord Arena, der kommer til byen med selvtillid. Kamp 2 i Bavnehøj Hallen spilles lørdag d. 8/5 kl. 14:30, imens en evt. kamp 3 spilles i uge 19.

De 2 1. divisions-mandskaber skal fordele den enkelte ligaplads imellem sig, da Lemvig-Thyborøn Håndbold klarede frisag for nedrykningsspillet efter Århus Håndbolds konkurs tidligere på måneden, der efterlader en åbn plads til fordeling imellem de øvrige deltagere i kvalifikationsspillet til ligaen – os selv og AJAX København.

I front for de hvidklædte passerer man ikke playmaker Rasmus Graffe, der over sæsonen har scoret 152 mål, hvilket sender ham op som næstmest scorende i 1. division herrer for sæsonen. Alle øvrige i top-5 på topscorerlisten er straffekastskytter, mens samtlige hans mål er lavet i åbent spil – imponerende i sig selv.   

I egen andedam spiller vi med alle ressourcerne der er klar, og det gælder om at få bænken med over alle 60 minutter - på og udenfor banen. Begge mandskaber har efter mange kampe for nedlukkede haller fortjent en masse larm, tilråb og jubel, men det er aktuelt – desværre - lutter ønsker...

Selvom det hidtil i sæsonen er blevet til 2 sejre ud af 2 mulige i de indbyrdes opgør, er det gæsterne der kommer med 7 sejre på stribe, imens vi har tabt de foregående 3 kampe. Det er en noget anderledes indgangsvinkel ”end vi plejer”, men når der fløjtes op lørdag kl. 14:30 handler det om en solid defensiv, der skaber betingelserne for målmandsspillet, og ikke mindst en stor effektivitet i modsatte ende, da gæsterne har lukket næstfærrest mål ind over sæsonen - kun overgået af oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold.

Begge mandskaber kommer med fuldt rabalder, da det handler om at skabe et optimalt udgangspunkt med sejr eller uafgjort. Det vil sikre muligheden for afgørelse i kamp 2 i København.

Det er en af kampene man forud for sæsonen glæder sig allermest til, men nedkogt er det 2x30 min. på 20x40 meter, og privilegiet at have fuld indflydelse er vores eget.

Det er nu sæsonen kulminerer, og mere vil have mer', trods en flot sæson.

Kampen bliver livestreamet på Facebook, hvor vi ligesom til Nordsjælland-kampen sidder klar med et kompetent kommentatorpar.

Glæd jer til startfløjtet lørdag kl. 14:30 – det gør vi!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram