Nr. 47 tager et år mere og bliver U19 drenge cheftræner!

Nickolei Jensen - mangeårig rutineret spillerprofil i Skive fH - har takket ja til en ny sæson i de blå farver. Med en etårig forlængelse bærer en af vores mest rutinerede spillere også Skive fH-logoet på brystkassen i 21/22-sæsonen.

Trods tilbud fra andre adresser er vi lykkedes at lande en håndboldprofil der har prøvet meget på liganiveau, og udover spillerkasketten kommer Nickolei også til at have ansvaret for vores talentfulde U19-drenge den kommende sæson. Her tager han over på Ralph Uhre Jensens flotte benarbejde omkring årgangen. Overgangen til seniorhåndbold får derved imponerende kår i postnummer 7800!

Vi kender i skrivende stund ikke skæbnen som liga- eller 1. divisionsmandskab, men ligemeget hvad, er Nickolei en spiller der bidrager med vigtig rutine, overblik og koldblodighed i begge ender af banen. I kamp 1 om ligapladsen mod AJAX København delte han topscorerværdigheden med Tobias Svend Rasmussen og Jeppe Gade, og generelt har han spillet en flot sæson med mange udklip til scrapbøgerne.

Som spiller byder Nickolei på en enorm rutine, men også en detaljeorientering via finurlige afslutninger og assistspil man som tilskuer læner sig tilbage og nyder. Han er både manden med de lækre finesser, men også ham der ikke er bange for at ”skralde igennem” på modspilleren i forsvarsaktionerne. Nummer 47 har et håndboldhoved der siger spar 2, og med unge talenter på vej, er rutinerede spillere som Nickolei vigtige at have på holdkortet.

”Vi er rigtig glade for at kunne beholde en lokal gut på holdet, der har budt ind med en stor portion rutine og ro i de vigtige kampe. Hvis vi skulle være så dygtige at rykke i ligaen, er det en fordel at have en spiller som Nickolei. Han er sikker i sin grundvold, og har prøvet det meste”, forklarer Arne Damgaard om den 30-årige profil.

Nickolei bliver cheftræner for U19 drenge i Skive fH

Klubben har allerede præsenteret spændende håndboldtrænere for førsteholdherrer og -damer, U19 piger og begge U17-årgange. Nu er turen nået til vores talentfulde U19 drenge. Med Nickolei får vi et imponerende trænernavn der giver genklang i det midt- og vestjyske håndboldlandskab.

”Han er en spiller der engagerer sig enormt i taktikken, han har holdninger til tingene, og allerede sidste år var han med på bænken omkring 2. division herrer. Jeg er overbevist om han udvikler sig til en dygtig træner. Det er guld være med trænere der selv har gjort erfaringer som spiller, for det giver en vigtig force”, forklarer 1. division cheftræner Arne Damgaard om tilknytningen af Nickolei til de ældste ungdomsspillere.

At kunne præsentere en spillerprofil som Nickolei Jensen i den rolle, beviser at en stærk kabale er blevet lagt. Nickolei har enorm spilforståelse og læser kampene godt. Derfor virker det skræmmende naturligt, at han en dag skal gå trænervejen.

Ved siden af håndboldspillerkarrieren er Nickolei også i gang med at uddanne sig som DHF diplomtræner, hvorfor det også i forbindelse med uddannelsen passer godt at få ansvaret for U19 drenge i klubben. Om de 2 roller der venter, forklarer han:

”Det er ingen hemmelighed, at jeg som spiller rigtig godt kunne tænke mig at være med i ligaen igen, og Skive fH er min families andet hjem. Håndbold i baghaven hænger godt sammen i vores hverdag, hvor Rikke og børnene også har deres gang. Jeg vil på et tidspunkt gerne gå trænervejen, så at have rollen som den rutinerede i truppen, der gerne skal give lidt fra sig til de unge, motiverer mig stadig enormt. At skulle dele ud af min erfaring til U19 drengene føles rigtigt for mig”, forklarer han om forlængelsen af spillertilværelsen og den nye rolle som ungdomstræner.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram