Sommertræning med fint fremmøde

2. Division herrer og U19-spillere var tirsdag aften samlet i Hal B, hvor der fra klokken 18:30 og to timer frem blev svedt igennem i sommervarmen.

Ungseniorprojektet lever i fuld vigør, og med 27 spillere var det ingen sag at stille slagkraftige hold. Forskellige træningsøvelser blev terpet igennem, og det endda med en fornem intensitet taget den høje temperatur i mente. Til den kommende sæson tegner der atter et andethold der vil kæmpe med i 2. division, og grundstammen ser ud til at blive ala sidste år. Unge talenter der værdsætter det gode træningsmiljø og sammenholdet, men som ikke er bleg for at tage imod holdkammerater udefra.

"Det er en fornøjelse at stå for træningen med den opbakning der bliver vist fra spillerne, og jeg får set en masse an. Jeg tror ikke mange klubber kan mønstre 27 spillere en tirsdag aften, og forhåbentlig kan vi holde momentum, efter vi lukker ned for sommertræningen på fredag. På torsdag skal konditionen på prøve med en løbetest, og så knokler vi ellere videre frem imod den kommende sæson", forklarer 2. division cheftræner Steffen Carstens, der også træner U19-spillerne, indtil førsteholdets assistenttræner Martin Lellek fra juli måned overtager tøjler for U19'erne.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram