Ung tilgang: 2 nye og en forlængelse!

Det nærmer sig en finpudsning af 1. divisionstruppen i Skive fH 2019/2020. Til den kommende sæson vil Skive fH’s bedste herrehold atter kunne byde på en solid talentmasse – denne gang under ledelse af Arne Damgaard og Martin Lellek.

Casper Dohn Jensen - En bevægelig stregspiller fra Hjallerup

Vi kan nu præsentere en ny spiller i form af Casper Dohn Jensen, der kommer til Skive med en fortid i Hjallerup IF, Aalborg Håndbold, og inden da efterskoleophold på Idrætsefterskolen Lægården tilknyttet TTH Holstebro, hvor han stiftede bekendtskab med den kommende træner Arne Damgaard. Derudover er Casper nyudklækket student.

”Jeg er en bevægelig stregspiller trods min størrelse på 196 cm og 105 kg, og derudover en tovejsspiller der netop er færdig med mit første år som seniorspiller. Jeg har hørt Skive byder på et fedt miljø med nogle gode gutter, og så ser jeg stort potentiale i forhåbentligt at kunne udvikle mig i den gode del af 1. division”, forklarer den kommende Skive-spiller, der netop beskriver det unge miljø som noget han ser speciel meget frem til.

Oliver Norlyk - Dansk mester udlejes til Skive fH

Oliver Norlyk bliver ligeledes ny spiller i klubben, da han udlejes fra Aalborg Håndbold, hvor han håber at kunne tilkæmpe sig flere spilleminutter på seniorplan.

Oliver har spillet sig på U21-landsholdet, til trods for de blot 19 år. Senest blev han mandag udtaget til Scandinavian Open-turnering i Helsingborg, hvor ungdomslandsholdet den 2.-5. juli møder Norge, Sverige og Egypten som optakt til sommerens VM-slutrunde. Tilmed var han i marts måned med til at sikre det danske mesterskab for nordjyderne.

”Jeg tænker niveauet med toppen af 1. division passer godt til mit ståsted i karrieren, og ligeledes fornemmer jeg klubben har ambitioner om mere end det. Min målsætning er udvikling, og selvom det er et lille step ned i forhold til Aalborg Håndbold, ser jeg gode muligheder for at spille mere seniorhåndbold. Jeg deler position med Joshua Grace og Emil Grønbech, så konkurrencemiljøet på højre back er virkelig stærkt, og vi skal hver især præstere for spilletid, hvilket forhåbentlig kan løfte mit spil”, fortæller Oliver selv omkring skiftet.

Ligesom Casper bliver Oliver denne sommer student.

Christoffer Toft Sigh – Jagten på en bedre sæson

For ”vores egen” Christoffer Toft Sigh har en drilsk skade præget den forgange sæson, og i den forbindelse har det også ført til frustrationer for den unge playmaker. De frustrationer skal gerne konverteres over til en sæson 2019/2020 med mere spilletid, ansvar og succesoplevelser.

”Sidste sæson var ikke hvad jeg havde håbet på, da den blev præget af en del skader jeg ikke havde kontrol over. Derfor er jeg glad for forlængelsen, hvilket kan være med til at give rammerne for at bevise mig. Jeg træner igennem, og ønsker virkelig at kunne spille mig helt ind som en fast del førsteholdet”, beretter Christoffer.

Arne Damgaard - Vi nærmer os en komplet trup

Den tiltrædende cheftræner glæder sig over de tre tilføjelser til holdkortet 2019/2020.

”Det er en blandet flok unge drenge, hvor vi med Christoffer Toft Sigh har en lokal spiller vi gerne vil beholde som en del af truppen. Oliver har kontaktet os for at søge spilletid i 1.  division, som en del af hans udvikling, og er en rigtig spændende spiller. Dernæst er der Casper – den måske mest ukendte for Skive-folk - men en stor fyr der gerne vil træne, og som jeg har fået varmt anbefalet fra Aalborg Håndbold, hvor han har trænet med. Alt i alt tre gode tilføjelser”, lyder det fra Arne Damgaard.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram