Skive fH OPEN mødte flot opbakning

Fredag d. 21. juni afviklede vi for 4. gang vores store golfturnering – Skive fH OPEN - på Skive Golfklubs fine bane.

26 hold – 52 spillere mødtes kl. 07:30, hvor den stod på velkomst og kaffe/rundstykker – kl. 9:00 var der så gunstart.

Undervejs på de 18 huller var der 3 hyggesteder – TKC Mad stod klar med rejemousse og jordbærkage, Pedersborg Vin havde Gin Hass, mens Restaurant Strandtangen bød på tapas med diverse oste og pølser.

Da alle hold var kommet i mål, stod den på hygge i Skive Golfklubs restaurant, hvor der blev serveret et lækkert ta’ selv bord med tilhørende drikke samt kaffe og kage.

Det hele sluttede med præmieoverrækkelse, hvor der skulle uddeles præmier til top 4, samt vinderne af diverse konkurrencer på de 18 huller. Blandt præmierne var 2,4 kg. træstamme fra Det Varme Brød, 3 L. magnumflaske med rødvin fra Spar Nord, samt 3-retters menu på Pinenhus eller Restaurant Strandtangen.

Igen i år var STS Biler – Toyota, Skive Hole-in-One sponsor på banens hul 3. Desværre lykkedes det ikke nogen at lave det ultimative slag, men med 1,20 m var Henrik Olesen fra Dalsgaard Freelance 2 tættest på, og vandt derfor en Toyota i 3 dage inkl. 2 x greenfee til Holstebro Golfklub.

Årets top 4 så således ud:

Vinder – Dalsgaard Freelance med 42 point

Nr. 2 – SPORT 24 med 41 point

Nr. 3 – Hancock Bryggerierne med 39 point

Nr. 4 – DEIF med 39 point

Vi vil gerne takke alle deltagerne, og håber at se jer samt endnu flere til Skive fH OPEN 2020.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram