Frederik Langhoff Olesen til Skive fH

Det er med stor glæde vi kan byde velkommen til 21-årige Frederik Langhoff Olesen.

Frederik har i forårshalvåret 2019 spillet for naboerne i Stoholm, mens han i efterårssæsonen 2018 optrådte for Önnereds HK i den bedste svenske række. Inden da spillede han en sæson for Viborg HK i 2. division.

”Valget af Skive skyldes en meget spændende og ambitiøs ung trup, der er krydret med erfarne spillere der gerne lærer fra sig. Derudover har Skive Arne Damgaard som cheftræner – en meget spændende person for unge talenter, hvor han har bevist hvad han kan få ud af det rette materiale”, fortæller Langhoff selv omkring skiftet.

Frederik kommer oprindeligt fra Skjern, hvor han har fået de første 15 år af hans håndboldopdragelse, er bosat i Viborg, og regner med at skulle læse markedsføringsøkonom ved siden af håndboldkarrieren i Skive fH.

”Mine forventninger er at vi udvikler os som individer og hold, og at vi over sæsonen blomstrer mere og mere. Jeg tror vi kan lege med i den sjove ende af 1. division”, er den klare ambition fra spilleren selv, der vil betegne det som en stor bedrift at være med til at spille holdet ind i den ultimative top af rækken.

Skive fH har også tidligere set Frederik an, da han i sommeren 2018 var til et par prøvetræninger i klubben. Derfor er det en forventningsfuld direktør, Peter Andersen, der glæder sig til at se Frederik udvikle sig i den blå Kempa-trøje.

”Vi henter Frederik for at komplimentere vores trup med en spændende ung spiller med erfaring fra udlandet, og som stadig kan udvikle sig. Vi ser miljøet i Skive som godt for Frederik, og er sikker på han med tillid og ansvar kan vise sig som et interessant bekendtskab, der er med til at øge konkurrencemiljøet i truppen, hvilket på alle måde er positivt”, forklarer Peter Andersen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram