Ole Ibsen A/S: Den lille murerforretning, der i dag bygger store lejlighedskomplekser

Det startede som en lille murerforretning i Balling i 1973. For 20 år siden kom sønnerne, Jens Ibsen og Hans Ibsen med, og sidenhen har Ole Ibsen A/S været i rivende udvikling.

I dag opererer virksomheden i hele landet, blandt andet rigtig meget i København, hvor de også har bygget deres hidtil største byggeri. Et nærliggende spørgsmål er, hvorfor blive hængende i Balling?
”Det er jo ikke hvert år, man bygger Greenlab eller lignende i lokalområdet. Ligesom mange andre brancher, svinger byggebranchen, og derfor er vi også rigtig glade for at være til stede i lokalsamfundet, hvor vi også har mange opgaver. Så vi har flere ben at stå på både lokalt og udenbys alt efter byggebranchens travlhed,” fortæller direktør Jens Jepsen.

Fra ide til færdigt projekt
Ole Ibsen A/S bygger stort set alt, store haller, nye stalde og huse til privaten, bare for at nævne et par enkelte. Kigger vi blandt andet mod København, hvor Ole Ibsen A/S også bygger rigtig meget, så er det i lidt større skala. Hér har de blandt andet bygget et lejlighedskompleks med 118 lejligheder, deres største projekt til dato. Dertil kan også tilføjes en lille niche i København, hvor de bygger luksushuse.

Familievirksomheden har altid haft et stort fokus på håndværksmæssig stolthed og og kan hjælpe fra ide til færdigt projekt. Gennem flere generationer har de opbygget en viden og ekspertise, der gør Ole Ibsen A/S leveringsdygtige i byggeri i topklasse, og de bygger lidt af hvert, lyder det fra Jens Jepsen.
”I lokalområdet driver vi det, man kalder et traditionelt byggefirma og udfører mest totalentreprise. Vi kan også bygge det, der hedder fagentreprise. Når vi kommer lidt ud i landet, så er det mere erhvervsbyggeri og større boligbyggerier.

To spilleregler
Ole Ibsen A/S er med som platinsponsor i Skive fH på en tre-årig aftale, og støtter også mindre idrætsforeninger i lokalsamfundet. Når de laver sponsorater, arbejder de altid ud fra to principper; understøtte sporten og skabe synlighed af Ole Ibsen A/S, lyder det fra Jens Jepsen, direktør hos Ole Ibsen A/S.

Vi er rigtig glade for at have Ole Ibsen A/S med i vores sponsorkreds, og kan kun sende de bedste anbefalinger til dem, hvis du selv står overfor et kommende byggeprojekt.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram