Bliv frivillig i Skive fH!

En klub som Skive fH er ikke bare drevet af en administration og bestyrelse, men i høj grad de mange frivillige, der hjælper med at få tingen til at klappe. Arbejdsopgaverne og hyppigheden i klubben er meget forskellig, men alle er en del af de sociale bånd der krydses på kryds og tværs.

Vi er altid på udkig efter den nye stjerne udenfor stregnerne, og det er ligemeget om du er god til at brygge kaffe eller IT-kyndig. Vi forventer at du er serviceminded og smilende, men om du har lyst til "kundekontakt" er selvfølgelig op til dig. Meget er tilpasset dine præmisser, så vi sikrer et langsigtet samarbejde.

Du skal selvfølgelig også have lov til at komme i hallen engang imellem uden at blive kaldt på arbejde, og derfor får du et årskort til en ståplads, som gælder til samtlige hjemmekampe, i tak for din indsats.

Opgaverne spænder vidt, og eksempler kan være:

  • "Klargøringsbanden" - De sørger for gulvreklamer og opsætning af reklamebander/reklamebannere inden kamp.
  • "Pistolbanden" - Du kan komme til at skyde billetstregkoder :).
  • "Mopperne - fast gulvtørre" - Tørre gulv (min. 15 år).
  • "Madservice" - sørge for at VIP-gæsterne møder en flot buffet.
  • "Den IT-kyndige" - Vi har fået nye muligheder med et flot scoreboard, og mangler en person til den grafiske afvikling.
  • "Security" - Du behøver ikke være bodybuilder - kontrol ved indgang og i hallen, og følge folk på plads.
  • "Pille, pille ned-banden": Du hjælper med at rydde hallen efter kampen, så vi sammen forlander hallen med god mavefornemmelse.

Er det noget for dig? Tøv endelig ikke med at skrive en mail til Jonas Fangel på jf@skivefh.dk eller ring på tlf. 20 47 89 24.

Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram