Opgør mellem ligaens 11. og 12. plads

I morgen venter et opgør mellem ligaens nr. 11 og 12, hvor både Skive fH og Ribe-Esbjerg HH har otte point efter de første tolv kampe. Ligesom Skive fH har overrasket i flere kampe, har Ribe-Esbjerg HH gjort det samme på hjemmebane og blandt andet sendt Aalborg og Sønderjyske hjem uden point. Det er også noget, man har bemærket i Skive, fortæller Peter Schilling.
”Det er et hold, som er lidt alt eller intet. Vi tror jo rigtig meget på, at vi kan tage derned og vinde, men vi kan måske også ende med at tabe med 10, hvis de virkelig rammer deres topniveau.”

Der venter også et gensyn med Emil Grønbech, der i denne sæson skiftede til Ribe-Esbjerg HH, hvor han indtil videre har stået bag 22 mål i 10 kampe. Kigger vi videre på Ribe-Esbjergs holdkort, finder vi også en særdeles skudsikker Jonas Larholm og ikke mindst Torben Petersen, der er vendt retur til den danske liga efter en sæson i Frankrig. Og det er også i rollen som underdogs Skive kommer til kampen, siger Peter Schilling.
”Det er igen som underdogs. Det vil vi være i sådan en kamp, hvor de har hjemmebane og på papiret er et stærkere hold end os. Vi fungerer nok også bedst med at kunne spille gratis kampe.”

Til morgendagens kamp er der gratis entre i Blue Water Dokken, og som ofte før, er der igen opbakning med til Skive fH-mandskabet på lægterne. Favoritværdiheden vil til hver en tid ligge hos Ribe-Esbjerg HH, men jagten på point er selvfølgelig sat ind, siger Peter Schilling.
”Vi kommer ikke til at være favoritter på sådan en udebane, men det bliver en kamp, hvor vi har muligheder. Problemet er, at nu er der ikke så mange, der undervurderer os mere. Derfor har vi alt at vinde og kommer til at gøre alt for det.”

Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 I Blue Water Dokken - kampen kan følges på Skive fH´s instagramprofil og som altid på tophåndbold.
Husk også, at du kan downloade Tophåndbold-appen, hvor du kan tilføje Skive fH som din hjerteklub.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram