Oprykning i en sand magtdemonstration

Foto: BenjaminChristensenFoto

Søndag eftermiddag kulminerede Skive fH 3. division damers sæson, da de med deres 17. sejr ud af 17 mulige sendte NNFH Lemvig hjem med et nederlag, men ikke mindst selv sikrede en oprykning til 2. division damer. Den tredje oprykning på 2 sæsoner, eftersom holdet sidste år rykkede fra Serie 1 til Jyllandsserien i efterårssæsonen, og igen efter jul sikrede en oprykning fra Jyllandsserien til 3. division.

I weekendens kamp mod Lemvig satte de sig med det samme på kampen, og den første ti-måls føring blev etableret allerede efter et kvarters spil. End ikke fraværret af en bortrejst Helene Haugsted skulle ændre noget på dette. Herfra blev kampen kørt hjem, og et par reduceringer til Lemvig i de afgørende minutter efterlog ingen skår denne søndag. Med slutresultatet 28-19 var oprykningen en kendsgerning.

Overlegne Skivedamer

For mange tilskuere – både vores egne og modstandernes - har det været et spørgsmål om tid, og allerede efter den første debutkamp i rækken (udesejr over Hornslet på 24-29) pegede mange fingre på Skive fH som klare oprykningsfavoritter.

En ting er at blive kaldt favorit, og en anden er at kunne snøre sækken. Med en overbevisende målscorer på +123 har Skive-pigerne i snit vundet de hidtil 17 kampe med over 7 mål i snit. Dermed er sejrene ikke blevet fedtet hjem, men spillerne har banket speederen i bund, hvilket er mindst lige så imponerende.

Efter sommerferien er det helt sikkert et andet niveau vi bliver målt op imod, og allerede i aften tirsdag kommer en lille styrkeprøve.

Viborg HK’s 3. division damer er ubesejret i 4 ud af seks hjemmekampe denne sæson, hvor kun Hornslet og Team Favrskov er taget fra Viborg Stadionhallerne med sejre. Med tre kampe tilbage for vores damer – Viborg HK ude i aften, samt to hjemmekampe mod Hornslet d. 12/3 i Hal C klokken 19:50 og Team Favrskov d. 28/3 i Hal B klokken 15:30 – bliver det spændende om de kan fortsætte den imponerende sejrsstime.

En ting kan der ikke pilles ved: Et kollektiv der byder på en flerstrenget violin, og hvor melodien har spillet til en X-Factor finale.

Der er kampstart i Vibocold Arena 2 (også kendt som Viborg Stadionhallerne - Hal 2) i aften klokken 20:10, så kig endelig forbi, hvis I er på disse kanter.

Stort tillykke til trænerduoen Bruno Hansen & Francecso Castaldo, og ikke mindst spillerne. Vi glæder os til efterårets strabadser!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram