Otte hurtige til Jens Peder fra Dahl Pedersen

Tilbage i november mødte vi TTH Holstebro på hjemmebane i Interfjord Arena. Dagens kampsponsor til opgøret var Dahl Pedersen i Skive, og sikke en dag at være kampsponsor på, her blev det nemlig en sejr over TTH Holstebro efter et sindssygt spændende opgør i Interfjord Arena

Nu kigger vi lidt på Dahl Pedersen igen. Du har sikkert spottet dem på spillertrøjen, men udover det, så er de også platinsponsor i Skive fH! ikke mindst, så er de et rigtig godt sted at kigge hen, hvis du er på jagt efter en ny eller brugt bil og forhandler Volvo, Renault og Dacia på Viborgvej i Skive.

Vi har selvfølgelig fanget salgschef hos Dahl Pedersen, Jens Peder, til en snak om, hvordan det går hos Dahl Pedersen hvad er tendensen på bilmarkedet lige nu og hvorfor de er med på holdet hos os i Skive fH som platinsponsor - læs med i otte hurtige spørgsmål lige her

1. Hvordan går det hos Dahl Pedersen?
Det går umiddelbart godt! Vi er i en konstant ændring i bilbranchen, hvor der løbende kommer nye afgiver, nye modeller og nye energiformer for at få bilerne til at køre og nye måeder at skulle markedsføre sig på. Derudover kommer der blandt andet også hårdere krav for kunderne, men vi har heldigvis et personale, som er omstillingsparate, og derfor klarer vi os fint.

2. Hvad er historien bag Dahl Pedersen?
Dahl Pedersen blev grundlagt for snart 100 år siden. Her startede vores nuværende direktør Jørgens bedstefar et værksted, og blev siden Citroën og lidt senere igen Volvo-forhandler. Senest har man bygget Renault og Dacia på. Jørgen overtog direktørposten tilbage i 1987 efter sin far Svend Dahl Pedersen.

3. Bilverdenen - hvad er status for bilverdenen og hvilke tendenser skal vi holde øje med for de bilmærker, I sælger?
Den største tendens lige nu er klart, at vi ser flere og flere elektriske biler. Vi vil de næste år se en rimelig stor udvikling i disse typer biler.

4. Hvad er det bedste ved Dahl Pedersen?
At man kan vide sig sikker på, at vi stoler på hinanden!

5. Hvad er det vigtigste for jer i salget af en bil?
At folk bliver tilfredse og glade for bilen og det ”makkerskab” vi har med kunderne forbliver intakt.

6. Hvad er dit bedste råd til andre virksomheder på Skive-egnen?
Støt op om lokale ting, og gerne ting, som man selv har interesse i!

7. Hvorfor er I sponsor i Skive fH?
Det er vi, fordi vi ved, at sport er med til at samle folk. De fleste unge mennesker som kommer ind omkring sport, blandt andet håndbold, ja de kommer til at ”klare sig selv” i fremtiden. Man lærer, hvordan man skal opføre sig overfor andre, klare konflikter og ikke mindst at det er fedt at dele sejre osv. med andre. Samtidig nyder vi, at se både elite og bredde.

8. Hvorfor er det vigtigt med tophåndbold i Skive og på egnen?
For at sætte Skive på landkortet. Det gør det altid nemmere at skulle handle med folk og bare generelt snakke med udenbys folk, hvis man har noget at snakke om. Det samler også mange folk, erhvervsdrivende og private, og dermed kan man måske ”komme i snak med hinanden.”

Du kan læse mere om Dahl Pedersen lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram