Otte hurtige til MENY Kaffe

Det første, du tænker på, når du hører kaffe er sikkert den gode karakteristiske duft, morgenkaffen der rigtigt sparker dagen i gang, eller kaffen onsdag eftermiddag, som hjælper dejligt på kontorhumøret. Sætter du MENY foran kaffen, så har du pludseligt et firma, som faktisk kan levere meget, meget mere end kaffe til netop din arbejdsplads.

Derfor har vi fanget Rasmus Jønsson fra MENY Kaffe i Viborg til en snak om kaffe og historien bag MENY Kaffe og ikke mindst, hvorfor de er med som bronzesponsor hos Skive fH. Det svarer han på lige her i otte hurtige spørgsmål.

1. Hvordan går det hos MENY kaffe?
Det går rigtigt godt. Vi oplever en positiv udvikling og vækster hvert år. Antallet af kaffeløsninger hos virksomheder stiger støt.

2. I kan fejre 50 års jubilæum i år - hvad er historien bag MENY kaffe?
I 1971 startede MENY Kaffe-kæden og er i dag landsdækkende og ejet af os forhandlere. I starten var kaffesalget næsten udelukkende til private forbrugere, men siden 1990 blev det mere almindeligt med firmakaffe på arbejdspladserne. Herfra udviklede det sig primært til salg til virksomheder. Selvom vi hedder MENY kaffe, så sælger vi også meget andet til vores kunder og vil gerne være totalleverandør hos vores kunder. Derudover tor vi på, at vores kundeservice er medvirkende til, at rigtig mange nye kunder vælger os som leverandør. Vi gør vores yderste til at leve på til de store forventninger, vores kunder har til os.

3. MENY kaffe er totalleverandør, men flest forbinder jer nok med kaffe - hvad kan I også hjælpe virksomheder med?
Vi kan selvfølgelig hjælpe med alt indenfor automater og tilbehør til kaffen, såsom termokander, sukker, mælk, kopper, rørepinde mv. Derudover dækker vores sortiment over 2500 varenumre indenfor papirartikler (håndaftørring, toiletpapir osv.), rengøringsartikler, borddækningsartikler, vand og meget, meget andet.

4. Hvad er det bedste ved MENY Kaffe?
Vores serviceniveau er meget højt. Vi sender aldrig ud med fragtmand, men vægter den personlige service rigtig højt. Det er også altid nemt at få fat i en servicetekniker, man skal ikke omstilles flere gange for at få fat i den rette person hos os.

5. Hvad er det vigtigste for MENY kaffe i salget af jeres produkter?
At kvaliteten altid er i top og man får det, man ønsker og har behov for. Og så gør det hverdagen lettere, da vi mange steder selv står for opfyldningen hos kunderne og altid er tæt på.

6. Hvad er dit bedste råd til andre virksomheder på Skive-egnen?
Lad medarbejderne få god kaffe og koldt vand på arbejdspladsen. Det koster så lidt pr. kop i forhold til, hvad det giver igen.

7. Hvorfor er I sponsor i Skive fH?
Vores sponsorat i Skive fH går langt tilbage og startede igennem Hancock Cup. Her leverer vi hvert år slushice-maskiner og engangsartikler til hele stævnet. Derudover er det vigtigt for os at støtte i lokalområdet.

8. Hvorfor er det vigtigt med tophåndbold i Skive og på egnen?
Vi synes, det er er fedt, at man selv med små budgetter kan komme langt med fight, vilje og sammenhold.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram