Otte hurtige til Nanna fra TKC Mad: vi vil jo rigtig gerne ud og vise, at vi kan mange andre ting - og her er et sponsorat i Skive fH bare en fantastisk måde at gøre det på

Nanna Primdal, direktør og indehaver af TKC Mad, er glad for håndbold. Det er blandt andet en af grundene til, at de er med på holdet hos os I Skive FH som platinpartner. Når hun skal beskrive TKC Mad, falder der også hurtigt en sammenligning til håndbolden; konkurrencegenet er helt på plads, og ligesom vi gerne vil score mål på banen, så vil TKC Mad gerne score nye kunder.

Selv startede Nanna som studentermedhjælper hos TKC Mad, og i første omgang var det ikke planen, at hun i dag skulle stå som indehaver af virksomheden, der nu har rundet mere end 80 ansatte. Hovedretten er som altid mad i stor skala til hjemmeboende pensionister i Skive, Viborg, Herning, Holstebro, Struer, Lemvig og Ikast-Brande, mens virksomheden også gemmer på desserter i form af frokostordninger, receptioner, mad til mærkedage og en vognpark der også gemmer på pølsevogne og foodtrucks.

Hvad er status hos TKC Mad lige nu, er de allerede ramt af juletravlhed, hvad er Nanna Primdals bedste råd til andre virksomheder, og hvorfor skal vi overhovedet have tophåndbold på Skive-egnen? Det, og meget mere har vi spurgt hende om i otte hurtige spørgsmål lige her.

1. Hvordan går det hos TKC Mad?
Det går virkelig godt! Vores ordrebog bugner, og vi er på alle måder ved at vokse ud af vores rammer. Både produktionen og bilerne på vejene har svært ved at følge med.

2. Hvad er historien bag TKC Mad?
TKC Mad blev stiftet for over 15 år siden af Tanja og Kristian Christensen, deraf navnet. Oprindeligt startede man i den game kro i Stoholm, rykkede herefter ind i industriområdet i Skive og for godt 10 år siden rykkede man til vores nuværende lokalitet på Holstebrovej.
Vores primære kundegruppe er hjemmeboende pensionister, som får leveret varm mad alle ugens dage. Derudover servicerer vi en stor palette af andre kunder; virksomheder, sportsklubber, foreninger og private med mad til fester. De sidste 10 år er vi vækstet fra 250 daglige kuverter til i dag over 1100 kuverter.

3. Jul hos TKC Mad - er der fart på og er det stadig den traditionelle julemad, der er mest populær?
Der er rigtig meget fart på julen! Pensionisterne skal jo stadig have mad, også i juledagene. Det betyder, at vi kun har lukket 1. juledag og 1. januar, derudover kører vi alle andre dage. Vi laver rigtig mange helt traditionelle julefrokoster, hvor vi i år blandt andet holder et par store julefrokoster på travbanen, og ligeledes skal ud til et par store virksomheder og servicere dem med helt traditionel julemad.

4. Hvad er det bedste ved TKC Mad?
TKC Mad er en stor familie. Selvom vi er 80 medarbejdere, så bekymrer vi os rigtig meget om hinanden. Vi er en virksomhed i vækst, hvilket jo helt klart også gør, at hverdagen er en del sjovere.

5. Hvor meget arbejder du?
Alt for meget. Ca. 70-80 timer de fleste uger, men jeg gør det, fordi jeg elsker mit arbejde og min hverdag. Der er aldrig to dage som ligner hinanden, og det er også med til at drive værket.

6. Hvad er dit bedste råd til andre virksomheder på Skive-egnen?
Husk at støtte hinanden. Mange virksomheder på Skive-egnen kan blive bedre til at støtte andre lokale virksomheder. Hvis vi selv starter med at handle lokalt, så er der også chance for, at der bliver handlet lokalt hos os.

7. Hvorfor er TKC Mad sponsor i Skive fH?
Fordi jeg elsker håndbold og måske er vi også lidt sponsor med hjertet. Samtidig får vi også mulighed for at brande nogle af de andre ben, vi har i vores butik. De fleste kender vores grønne biler for pensionistmad, men vi vil jo rigtig gerne ud og vise, at vi kan mange andre ting - og her er et sponsorat i Skive fH bare en fantastisk måde at gøre det på.

8. Hvorfor er det vigtigt med tophåndbold på Skive-egnen?
Det giver branding til Skive, og selvom vi spiller tophåndbold, er der jo faktisk en del ”lokale” hold, vi kommer til at møde. For vores vedkommende giver det god reklameværdi i områder, hvor vi allerede arbejder i, men også områder som ligger i den fremtidige strategi for os!

Lige her kan du læse mere om TKC Mad.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram