På jagt efter to point mod Skjern Håndbold

Tilbage i oktober mødtes Skive fH og Skjern Håndbold på gulvet i Interfjord i et aldeles spændende opgør. Her blev der langt fra sparet på spændingen hele kampen igennem, hvor Skjern i sidste ende hev de to point med hjem.

I morgen er det i stedet Skjern Håndbold har hjemmebane i returopgøret i Skjern Bank Arena. Med de nye restriktioner må vi desværre undvære vores trofaste medrejsende fans. Skjern Håndbold har dog været hurtige og fået livestream af opgøret op og stå, hvilket også betyder, at kampen fløjtes i gang en time før kl. 13.00.

Kigger vi tilbage på sidste opgør mod Skjern, så var det med en fremragende præstation på banen af Andreas Søgaard, som blev topscorer for Skive med otte scoringer. Han havde ingen problemer med at finde igennem Skjern-forsvaret. Hvad vi dog havde problemer med, var straffescoringerne. For mange røg i hænderne på Skjerns Christoffer Bonde i målet. Nu er tiden dog til revanche, spillerne er klar til at hente de to point, som de næsten kunne smage i Interfjord Arena.

Kampen kan du følge på Skjern Håndbolds kanaler, hvor de livestreamer opgøret, der fløjtes i gang kl. 13.00. Vi holder jer også godt opdateret igennem kampen på instagram.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram