På langtur til TSØ en fredag

Ovenpå en god sejr over FIF tager vi 22/11 på en dagsrejse, hvor 1. divisions herrerne klokken 20:00 møder Team Sydhavsøerne i Maribohallerne. En svær udebane + en lang bustur, og mod et mandskab der er ved at få fart i sejlene efter en hård indledning på sæsonen. Trods nederlaget til Otterup kom de ind til den kamp med fem sejre på stribe, og har atter bevist de er et hold der hører til i den bedste halvdel af rækken, samt skal tages meget seriøst som bejler til top tre.

Team Sydhavsøerne plejer at have en stærk hjemmebane, så forhåbentlig er aftalerne blevet finpudset gennem ugen og til den afsluttende træning torsdag. Et holdkort med blandt andre Andreas Stryger og Kristian Vukman venter, og vi kender opskriften: Der skal toppræsteres for at være med omkring pointene. 

Der er flere muligheder for at følge kampen fredag:

  1. Du kan som altid følge med på tophaandbold.dk
  2. Den lokale radiostation Radio Sydhavsøerne plejer traditionelt at lave en ganske underholdende livereportage😊

Også damerne skal i kamptøjet

Vi kan ærligt godt forstå, hvis de håndboldglade skibonitter ikke er at finde i den modsatte ende af landet en fredag aften - selvom vi altid bliver glade for at se jer - men trænger du til at få stillet håndboldabstinenserne over weekenden, spiller vores ubesejrede 3. division damerne på lørdag.

I Sir - Lyngbjerg Centret gæster de klokken 14:30 NSK Håndbold, Krunderup, hvor de forhåbentlig kan følge op på sidste weekends klare hjemmesejr over Viborg HK 3.

Søndagen byder på f.eks. syv hjemmekampe for vores ungdomshold i Hal B og C, så der er altid muligheder for at se den blå trøje i aktion - ung som lidt ældre 😊

På samme tid kipper vi gerne med flaget for vores 2. division herrer, der tirsdag aften sejrede ude over nedrykkerne fra Randers HH. En mandfolkeindsats, og skal du se dem i aktion næste gang, så spiller de den 30. november klokken 16:00 i Hal C på hjemmebane imod Mors-Thys traditionelt stærke 2. divisions hold.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram