Rasmus Kier stopper i Skive fH

Igennem 2 et halvt år har Rasmus Kier været at finde i Skive-trøjen, men til sommer skifter den vævre Nier postnummer 7800 ud med en ligaklub.

Rasmus kom til Skive på et tidspunkt hans karriere for alvor tog fart, i og med han nåede at få Champions League-erfaring og en betydende rolle i hans daværende klub, BSV.

I Skive har Kier blandt andet præsteret at blive topscorer i 1. division i den forgange sæson, og hans kompetencer bliver ligeledes i denne sæson finpudset frem imod kommende udfordringer.

Den ”gæve” Silkeborg-knægt har nydt tiden, men føler sig udviklet og parat til ligahåndbold igen. Han kom til en klub hvori han kunne tage ansvar, og det har givet hår på brystkassen.

”Jeg har virkelig nydt tiden i Skive, og jeg tager rigtig mange gode timer og minder med herfra – blandt andet topscorertitlen. For mig handler det om at slutte af på den bedst mulige måde”, kommer det fra Skives nummer 9.

For Skive fH er det altid trist at tage afsked med vellidte personer som blandt andre Rasmus Kier, men igen, igen tager en af vores spillere et step op til en af ligaklubberne.

”Det er naturligt Rasmus tager skridtet videre til en højere-rangeret slutspilskandidat, og vi ønsker ham alt det bedste. Rasmus er en god fyr, der også har bevist sit sportslige værd”, forklarer direktør Peter Andersen.

Tendensen i håndbolddanmark er at tilgange og afgange kommer på plads tidligere og tidligere, og derfor kan vi allerede melde denne nyhed ud her i december måned. Det betyder samtidig at vi også selv arbejder på markante tilgange til truppen for den kommende sæson.

Personlig sponsor for Rasmus Kier er Pedersborg Vin


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram