Så gælder det!

Lørdag d. 31/8 er startskuddet for 1. division 2019/2020, og vi starter med en udebanetur til Vesterbro, hvor AJAX København tager imod.

Vi har generelt haft et godt tag på hovedstadsklubben, hvor vi er uden nederlag i de seneste fire indbyrdes opgør (2 sæsoner). Når det er sagt, så er der ambitioner om at dagens hjemmehold vil spille med i toppen, og indenfor en kortere årrække vil AJAX med den tidligere TV2-darling Daniel Svensson i spidsen som direktør i ligaen.

På spillerfronten er der indtil videre ikke sket så meget i Ajax, hvor Sonni Larsen er kommet til som assistenttræner fra H71 (den færøske klub vi hentede Peter Krogh), og Jakob Vive Rasmussen fra Køge. Senest har Daniel og Co. Hentet den færøske landsholdsspiller Brandur Halgirsson og fransk keeper Adrian Lombés Birkenheuer. Ikke navne alle og enhver kender, men interessante navne til en 1. division, der synes at være lige så spændende som altid. 

I egen andedam har vi op til denne sæson senest hentet Sebastian Kanstrup i Frederikshavn, og i sidste uge stødte Tobias Layland fra HRH 74, Roslev til truppen. Spillere der skal ind og begå sig i højresiden, hvor først Oliver Norlyk blev tilbagekaldt til Aalborg Håndbold, og Joshua Krohn Grace nu desværre er ude med en skade. Derudover har vi fået tilgang af Casper Dohn til stregen, Jesper Sørensen imellem stængerne, Frederik Langhoff, Thomas Damgaard og Moussa Lihn Dembele til bagkæden, Malte Justesen til ”flanken”, for ikke at nævne bænken, hvor Arne Damgaard og René Hamann-Boeriths styrer løjerne.

Målet er, som altid i 1. division, at tage to point med retur over Storebælt og Lillebælt, men vi ved der venter en kamp med hård fysisk fight, og hvor skarpheden og godt forsvarsspil bliver afgørende.

Der er kampstart i Bavnehøj Arena klokken 14:00, og Skive Folkeblad skulle eftersigende komme og liveblogge. Se mere på deres Facebook-profil op til kampstart, så I kan følge med.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram