Så handler det om point!

180 dage – eller lige omkring et halvt år - så længe er det siden vi spillede den sidste kamp i 1. division, hvor det blev til en sejr på udebane over Otterup.

I aften åbner ballet igen, når der klokken 19:00 fløjtes op i Vejlby-Risskov Hallen. Modstanderen er IK Skovbakken, og det er et mandskab vi skal have den største respekt for, hvis det skal blive til en forhåbentlig god start på turneringen og weekenden.

Samtidig er der ikke tvivl om, at trupmæssigt står vi rigtig fint i rækken, og skylder også at gå efter en sejr.

Omvendt præsterede de gulklædte århusianere sidste sæson et godt kollektiv, og endte ud med en ganske bemærkelsesværdig fjerdeplads – slutteligt blot 1 point færre end ”vores egne”.

Med spillere som Daniel Glud, Mads Johansen og senest tilføjelsen af Mads Meldgaard, er det navne vi kender rigtig godt fra tidligere, og derudover er det altid værd at have et øje på blandt andre venstre back Anders Gade, venstre fløj Mikkel Pedersen og playmaker Christian Meklenborg. På bænken huserer en anden kending, i form af den tidligere Skive-streg Patrick Sanggaard.

I egen andedam har vi har vi indledt sæsonen med en stærk træningsopstart mod ligaholdene Lemvig/Thyborøn, Århus Håndbold og pokalkampen mod Skjern, samt tre træningskampe imod rækkekollegaerne fra HC Midtjylland, Grindsted og HEI Skæring.

Momentvis har det været rigtig imponerende håndbold, men samtidig har vi også til tider kunne se det er tidligt på sæsonen. Skovbakken er en enhed der på de bedste dage kan vinde over ethvert hold i rækken, så intet er givet på forhånd.

Træningskampe er altid af en sjov størrelse, for det er først med pointene på spil svarene ofte begynder at trille ind. Vi bliver i sidste ende målt på resultaterne der skrabes sammen, så om det bliver kønt eller ej, er ikke nødvendigvis afgørende i en åbningskamp.

Der er begrænset kapacitet i Vejlby-Risskov grundet Corona-restriktioner, men du vil her på https://tophaandbold.dk/livescore kunne følge kampens udvikling.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram