”Sæsonens største udfordring”

I eftermiddag venter den anden udebanetur, når vi drager østover til Ringsted. klokken 19:30 møder vi Dalmoses drenge på deres hjemmebane, i hvad der af mange vil betegnes som den største udfordring igennem sæsonen på papiret.

TMS Ringsted er spået som oprykningsfavoritter, og det er et hold kombineret af mange profiler. Over sommeren skiftede de ligaen ud med 1. division, men samtidig tilknyttede de blandt andre GOG-keeper Frank Mikkelsen, samt den mangeårige ligaspiller Morten Nyberg, der stødte til et holdkort mange 1. divisionstrænere kan savle over.

Også den tidligere Skive-spiller Nicolaj Nørager er at finde i grønt, hvor han i den seneste sæson har leveret stort. Han er en ubestridt krumtap og strateg – ofte igennem 60 minutter - så det bliver enorm interessant at se hans forskellige forcer i aftenens opgør.

Otterup viste opskriften på at kunne besejre TMS i søndags, hvor de i egen hule holdt fast i en imponerende statistik med sejr over Ringsted de seneste 4 gange de har mødt dem på hjemmebane. Netop dét er også med til at sikre et toptændt Ringsted-hold i aften, og derfor er opgaven langt fra blevet nemmere de seneste døgn.

Vi er selv kommet på sejrssporet med 2 lune point over Odder Håndbold, så forhåbentlig sikrer de to mandskaber en seværdig, intensitetsfyldt og spændende kamp.

Kampen kan følges på https://tophaandbold.dk/sfh, mens vi ligeledes bestræber os efter et kampreferat efterfølgende.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram