Sæsonkortene er i handlen

Vil du sikre dig DIN faste plads i en INTERFJORD ARENA vi forventer TÆTPAKKET til en lang række lokalbrag mod Mors-Thy, TTH Holstebro, Lemvig-Thyborøn, skæbneopgør mod Nordsjælland og Ringsted, for slet ikke at snakke om de mange forventede tophold som Aalborg, GOG, Bjerringbro-Silkeborg osv. der gæster #VoresHjemmebane det kommende års tid?

Køb dit sæsonkort lige her!

Bemærk at der er en begrænset mængde sæsonkort til salg, og de sælges efter først-til-mølle-princippet.

Så det er NU du skal læse med, for det her bliver din lette vej at komme til alt LIGA-håndbold i Interfjord Arena, da vi også har sponsorer, udefans, øvrige sæsonkortholdere osv. at prioritere med hensyn til adgange til kampene.

Fordelene ved at købe et SfH-sæsonkort 21/22:

  • Sikret adgang til ALLE 14 Skive fH grundspils- og eventuelle kval-kampe i sæson 21-22 + pokalkampe (gælder ikke evt. Final4-stævne).
  • Invitation til Skive fH-events i løbet af sæsonen.
  • Du bakker trofast op omkring VORES klub, efter vi har undværet hinanden langt størstedelen af det sidste år.
  • Besparelse på min. 400 kr. i forhold til enkeltvoksenbilletter til bare grundspilskampe. Desuden kommer gevinst i din favør i form af yderligere adgange til kval- og pokalkampe.

Pris for sæsonkort (sælges i sektion A+B):

  • Sæsonkort: 1.000 kr.

Ønsker du som sæsonkortholder at bestille den officielle Skive fH hjemmebanetrøje, bedes du efter køb af plads på hjemmesiden overføre 300,- til mobilepaynummeret ”886163”, hvor du samtidig skriver ønsket herre- eller damestørrelse på hjemmebanetrøjen (vores generelle anbefaling er, at man bestiller en størrelse større end vanligt).


Efter køb af dit sæsonkort vil du blive kontaktet på oplyste e-mail, når dit sæsonplastikkort er klar til udlevering


Tak for din opbakning til vores klub

Skive fH – Mere end håndbold!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram