Sejr i generalprøven!

I en glohed Interfjord Arena krydsede Skive og satsende HC Midtjylland klinger, i hvad der skulle blive en rigtig fin sidste test målt på mange parametre. Skive spillede igen med en bred bænk, og der viste sig flere fremskridt i aftalerne imellem spillerne. Specielt defensiven kunne man bide mærke i, hvor et højt antal spilstop viste sig at blive udfaldet af 60 intense minutter.

Antallet af blot 21 indkasserede scoringer vidnede om defensive kvaliteter , hvor Daniel Guldsmed igen viste sig som en solid midterblok, men hvor også Moussa og Balsby kom ind og tog et stort ansvar.

Thomas Damgaard har i opstartsfasen bevist at han for alvor er klar til en stor rolle på et seniormandskab, og overblikket kunne sagtens snyde mange til at tro han er ældre end tilfældet er. Også Casper Dohn slåssede på stregen med de store drenge i HCM-forsvaret, mens Rasmus Kier på nær et straffekast og en fløjafslutning udnyttede mulighederne.

Alt i alt var der en god mavefornemmelse, men det er først på lørdag vi for alvor får svar på tingene, når vi klokken 14:00 spiller på Vesterbro mod AJAX København. En klub vi traditionelt spiller højintense opgør med, og et mandskab der med garanti ønsker at blande sig helt oppe i toppen.

Skive fH - HC Midtjylland 28-21 (13-10)

Rasmus Kier 6, Daniel Guldsmed 5, Thomas Damgaard 3, Lasse Rask 3, Mads Lynggaard 2, Emil Grønbech 2, Casper Dohn 2, Malte Justesen 2, Moussa Lihn Dembele 1, Tobias Balsby 1, Nickolei Jensen 1

Næste kamp: Ajax København - Skive fH lørdag d. 31/8-2019 kl. 14:00

Spillested: Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram