Sejr over Grindsted sætter punktum for træningskampene

Fem kampe har Skive fH spillet i opstartsprogrammet for at pudse sommerferiestøvet af formen og blive klar til ligastart om knap en uges tid. Gårsdagens opgør mod Grindsted var således sidste chance for at prøve de sidste taktiske forberedelser af. Det blev da også en kamp med høj intensitet og en del udvisninger spredt godt og grundigt udover hele kampen. Selvom Grindsted var tæt på, rigtig tæt op til flere gange, så blev det i sidste ende Skive fH, der endte med sejren, efter en mislykket mulighed for udligning fra Grindsted i de sidste sekunder af kampen.

Defensivt fik Skive fH-mandskabet vist rigtig fine takter og fik oftest stoppet Grindstedskytterne fra scoringer. Det blev dog de mange udvisninger, der prægede kampen, hvor Arne Damgaard inden havde nævnt fokus på syv mod seks-spillet. I stedet blev det ofte med seks mand på banen, fordi en blå markspiller var sendt på bænken. Tobias Svend Rasmussen fandt dog oftest hullerne angrebsmæssigt og blev topscorer for Skive fH med seks mål.

Sejren blev dog ikke uden bekostninger for Skive fH truppen. Stregspiller Phillip Lyngby røg i gulvet efter et sammenstød med en modstander og hurtigt stod det klart, at ikke alt var, som det skulle være. Lyngby blev kørt direkte på skadestuen, hvor meldingen retur var en skulder af led. Han skal røntgenfotograferes i dag, og herefter ved vi mere om skadens omfang. Vi holder jer selvfølgelig opdateret!

Med et godt punktum sat i den sidste træningskamp, ser vi nu fremad mod ligastarten, hvor Nordsjælland Håndbold venter på udebane i den første kamp fredag d. 3. september. En enkelt uge er der tilbage af opstarten, hvor Arne Damgaards tropper kan få styr på de sidste detaljer, inden kampen om point sættes ind.

Resultater i træningskampene:

3. aug.: Skive fH vs. Mors/Thy (2x30 + 20 min): 30-40

9. aug.: HC Midtjylland vs Skive fH: 25-24

12. aug.: Skive fH vs. Lemvig-Thyborøn: 29-28

21. aug.: Kif Kolding vs. Skive fH: 31-25

26. aug.: Skive fH vs. Grindsted GIF: 24-23


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram