Skive fH åbner ligasæsonen med en ren gyser

Gennem de sidste mange sæsoner har opgør mellem Skive fH og Nordsjælland Håndbold været garanti for drabelige og tætte opgør. Opgør, der oftest først bliver afgjort i de sidste minutter og dermed håndbold for alle pengene.

Sidste sæson fortæller samme historie. En kold novemberdag i 2020 tog Skive fH turen til djævleøen, vandt med et enkelt mål, 33-34, og vendte retur med to point. Spol frem til april 2021, Nordsjælland besøger skibonitterne og tager hjem med to point efter en sejr på 33-34. Begge hold er i denne sæson rykket op i HTH Herreligaen, og det betyder, at vi igen har rigtige gyserkampe på programmet mellem de to hold.

Kaster vi et blik på Nordsjælland inden kampen i morgen, så har de forstærket sig med fire nye spillere: Jesper Dahl, Andreas Magaard, Hakan Sahin og Jimmi Andersen i målet. Ligesom Skive fH har de også sagt farvel til syv spillere, men har stadig formået at fastholde kontinuitet på holdet. Det viser træningskampene også, hvor de blandt andet har vundet over svenske Lugi og 1. divisionsholdet Høj.

Selv har Skive fH som bekendt hentet ni nye spillere til klubben og sagt farvel til syv. De første træningskampe har været svingende, hvor mange konstellationer har været i spil. De seneste to træningskampe har dog haft mere struktur og holdet har vist gode takter. Blandt andet smuttede Tobias Rasmussen gang på gang igennem Grindsteds forsvar i det sidste opgør. Her fik Brandbyge i målet også vist, at han er klar til at fortsætte, hvor han slap sidste sæson.

Derfor er der også lagt op til en ren fredagsgyser, når Skive fH senere tager turen østpå til sæsonens første ligaopgør, der fløjtes i gang kl. 19.30. Kampen kan du følge live på tophåndbold lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram