Skive fH er på plads med ny direktør

Jesper Sørensen erstatter Peter Andersen på direktørposten i Skive fH, og er kendt i klubben og hos sponsorerne efter flere år som målmand på klubbens 1. divisionsherrer.

Jesper har de sidste 7 år arbejdet i ID Identity, hvor hans store fokus har været salg og udvikling.   

I mange år har Jesper Sørensen selv været en aktiv del af håndboldmiljøet i Skive fH og flere andre klubber – her har han på egen krop oplevet forskellige måder at sætte fokus på sponsorer, frivillige og udvikling af spillere, som han nu vil gøre brug af i Skive fH.

”Det er for mig arbejdet med sponsorerne, samt at komme tættere på kunder og alle i og omkring Skive fH jeg trigger på. Jeg har som håndboldspiller oplevet en lille grad og et indblik i netop det, og jeg ser rigtig meget frem til at stifte yderligere kendskab og udvikle området. Jeg kan formå at kombinere hobby og hverdag, og er klar med arbejdshandskerne”, forklarer Jesper Sørensen, der til daglig bor med kone og 3 børn i Holstebro-forstaden Mejrup.

Det nye job som direktør for Skive fH, betyder at Jesper Sørensen efter denne sæson stiller håndboldskoen på hylden, efter mange gode år inde på banen.

Jesper ser store perspektiver og muligheder for Skive fH i, at tænke og gøre ting lidt anderledes, og Skive fH tror på, at han kan være med til at udvikle klubben endnu mere end hidtil.

”Vi ser frem til at se Jesper fortsætte i den nye rolle, og ikke mindst at føre Skive fH videre i en dynamisk retning. Jeg ser at vi kan øge relationen imellem vores partnernetværk, og så vil vi også rigtig gerne skabe dynamik imellem sponsorer og spillerne – også imellem kampene”, kommer det fra bestyrelsesformand Judith Blach Olesen.

Jesper tiltræder stillingen den 1. januar 2021.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram