Skive fH er på tavlen!

Der var lagt op til en ren gyser mellem de to oprykkerhold, og en ren fredagsgyser blev det! For som altid, når kamprapporten siger både Skive fH og Nordsjælland Håndbold, blev kampen nervepirrende tæt og spændende.

Nordsjælland kom bedst fra start i ligapremieren for begge hold. Mens Skive fH havde lidt problemer med tekniske fejl og huller i forsvaret, så bragte Nordsjælland sig foran med 15-10. Det ville Tobias Rasmussen dog ikke være med til, og kort før pausen sendte han fire scoringer i kassen, så pausestillingen i stedet lød på 16-14.

Et sikkert forsvar med Søren Tau som dirigent efter pausen, holdt Nordsjælland fra scoringer i åbent spil i godt et kvarter. Imens åd Skive fH sig længere og længere ind på en udligning og efterfølgende føring. Nordsjælland fik dog rettet skudarmene ind og scorede til 23-22, inden Skive-mandskabet gav igen smed fem scoringer i mål. Det lignede en komfortabel sejr med kun fire minutter igen, men nervøsiteten fik dog et lille pust, og hurtigt var spændingen tilbage.

Det blev dog Skive fH, der i første oprykkerduel trak det længste strå med en sejr på 29-27 og et jubelbrøl, der var til at forstå efter slutfløjt. To point mod et hold, Skive-mandskabet helst skal holde under sig, kan vise sig at blive rigtig vigtige.

Første ligakamp for Skive fH viste således gode takter fra et velspillende hold, hvor tekniske fejl blev på et minimum og spillerne bød sig til. Specielt Tobias Rasmussen var en vigtig mand på banen og ender også som topscorer med 9 mål!

Næste kamp venter allerede mandag, hvor Fredericia HK besøger Interfjord Arena kl. 20.00 - husk at få købt din billet på skivefh.dk - og kast da gerne et blik på stillingen lige nu, for det ser ganske pænt ud.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram