Skive fH sikrer sig højre back med ligaerfaring

Det er ingen hemmelighed vi i Skive har arbejdet efter en ny højre back, efter det blev en kendsgerning Emil Grønbech fra d. 1. juli er at finde i Ribe-Esbjerg, imens Joshua Grace er draget til Norge. Tidligere har vi præsenteret Tønder-spilleren Benjamin Holm, og nu er næste back-brik med liganiveau faldet på plads.

Mads-Peter Lønborg Poulsen - tidligere ligaspiller for Århus Håndbold – skifter til Skive fH med omgående virkning. Der er lavet en 1-årig aftale med den 25-årige århusianer på 185 cm og 94 kilo. Dermed er det den anden enten nuværende eller kommende Århus-spiller der slutter sig til Skive fH, da også vores keeper Magnus Brandbyge valgte at fortsætte i Skive fH - selvom han var præsenteret i Århus Håndbold - der gik konkurs i starten af april måned og blev ”sammensmeltet” med Skanderborg.

”Der er ikke mange venstrehænder at finde, og vi har fire i vores trup. Vi har været i dialog med MP’s agent i en længere periode, men han har bevist sig på liganiveau, og har forståeligt haft en udenlandsdrøm der også skulle undersøges. Han har ligeledes haft mange øjne på sig efter udviklingen med Århus Håndbold, så at vi nu kan præsentere ham for Skive fH, er vi meget stolte over”, beretter Arne Damgaard.

Mads-Peter Lønborg står de fleste steder opført som højre fløj, og det er rigtigt nok også hans oprindelige position. Op til denne sæson har han dog fået flere og flere minutter på højre back, og når han samtidig kan gå ind og dække 2’er positionen på back-pladsen defensivt, ser vi frem imod at kalde ham SfH’ernes nye højre back.

”Han har primært i karrieren været på fløjen, men er i Århus blevet rykket ud på backen, hvor vi har set en spændende udvikling hos ham. Han mangler jo især noget angrebsmæssigt efter den kortere tid, men det tror vi, at vi kan være med til at give ham med tillid, der forhåbentlig avler selvtillid. Defensivt har han dækket en god højre back i flere sæsoner i Århus, og så er han arbejdsom – både når der skal stikkes i kontrafasen og løbes hurtigt retur”, forklarer cheftræneren.

Arne er bevist om det ikke er en notorisk bagskytte der slutter sig til opstarten i uge 30, men det er heller ikke forventningen. ”MP” kommer til 7800 med andre forcer.

”Med Mads-Peter får vi en tidligere ungdomslandsholdsspiller, og vi er bevidste om at vi ikke finder ”en ny Emil Grønbech” typemæssigt, men med Benjamin Holm og ”MP” får vi 2 forskellige typer, der som 2-vejs spillere giver os flere strenge at kunne spille på. ”MP” er en brudspiller der kan ligge og arbejde på rummene angrebsmæssigt, imens Benjamin er den mere traditionelle skytte”, er ordene om back-situationen i Skive fH fra Arne Damgaard.

Lønborg: Jeg kommer til en god klub med et godt fundament

Hos Mads-Peter er der glæde over at have fået fremtiden på plads, og han ser frem til at fortsætte på liganiveau.

”Jeg er enormt glad for at have fået styr på fremtiden efter en turbulent tid, og Skive fH har jo notorisk været en del af top-16-18 stykker i dansk håndbold, samt virker som en klub med et godt fundament og gode værdier. Det var meget tiltalende klubben er i gang med at skabe et professionelt miljø og set-up, så det udviklingsmiljø overtalte mig personligt. Jeg ser enormt meget frem til at møde resten af holdet, men også staben omkring truppen, alle de frivillige og sponsorerne”, forklarer Skive fH’s nye nummer 4 – Mads-Peter Lønborg Poulsen.

Sammen med resten af ligatruppen møder Mads-Peter ind til opstart mandag i uge 30.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram