Skive Folkeblad: Mediehus med mange platforme

141 år som avis i lokalområdet. Og stadig aktiv og lokal. Skive Folkeblad er en avis med hånden på pulsen på Skiveegnen.
”Vi dækker massivt hele Skive Kommune, Fjends og Vinderup-egnen og vi leverer såmænd også aviser i Thisted, Lemvig og i Gudum ved Struer. Så vi dækker rigtig bredt, men selvfølgelig primært for Skive Kommune samt Fjends/Vinderup. Vi er glade for at have et mediehus og en avis, der dækker lokalt. Det er på Skive-egnen, at vi kan gøre den afgørende forskel for læsere, annoncører og samarbejdspartnere," lyder det fra Ole Schmidt salgsdirektør hos Skive Folkeblad.

Med mere og mere digitalisering på verdensplan, så er en avis ikke længere kun et trykt medie. For mens du kan få leveret avisen til din dør hver dag, så kan du også læse med online. Det vigtige for Skive Folkeblad er, at du læser med, og ikke om det er fra avisen i hånden eller fra telefonen eller på computeren.
”I virkeligheden er jeg ligeglad med, hvor folk læser vores ting. De skal få det ind på det device, som de nu engang foretrækker. Der kommer også nye ting hen ad vejen, uanset hvor det er, vil vi være med på det. Netop det, at vi er blevet en del af en større koncern, gør også, at vi har de udviklingsmuligheder,” siger Ole Schmidt.

For Skive Folkeblad er ikke længere kun en avis, men en del af et større mediebureau. I oktober 2020 blev Skive Folkeblad sammenlagt med Mediehusene Midtjylland og har i dag tre ben at stå på. Den almindelige avis og mediehus, storformatbanner.dk og reklamebureauet Advicer, et bureau for mediehusene og deres kunder, og et bureau der runder mere end 40 ansatte.
”Vi har det, vi kalder den almindelige avis og mediehus, som vi kender med annoncer og bannere. Så har vi storformatbanner.dk, hvor vi sælger alt fra roll-ups til scenetæpper. Derudover har vi også Advicer, som er et moderne web bureau for mediehusene, for at kunne tilbyde endnu bedre digital markedsføring til vores kunder. Det betyder også, at vores medarbejdere har været på uddannelse for at kunne have bedre rådgivning med ud til kunderne. I hovedkvarteret i Herning har vi et helt opsæt af specialister i digital markedsføring, som vi kan tage med ud på kundemøder,” fortæller Ole Schmidt.

Skive Folkeblad er også med på holdet i Skive FH som mediepartner, og er med til at sikre omtale, ikke bare af vores ligahold, men hele Skive. Og der er stadig mange der læser med hos Skive Folkeblad, hvor Ole Schmidt fortæller, at flere og flere abonnenter også kommer med på den digitale avis. Selv er han også rigtig glad for at være en del af holdet hos Skive fH, hvor det lokale islæt vægter højt.
”I vores payoff har vi ”lokal med vilje”, og det er den vilje til at få noget til at blive til noget og udvikle sig, vi står op for hver dag. Skive fH er en af Danmarks største håndboldklubber og spiller nu også med i toppen af dansk håndbold, så vi er med for at hjælpe med at udbrede Skive fH, så endnu flere kan blive interesseret i håndbold, og i hele Skive egnen. Derudover er det også et godt netværk, hvor vi møder eksisterende og nye kunder. Når man agerer sammen med Skive fH, får man både netværk og forretning og spændende håndbold.”


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram