Smæk for skillingen på #VoresHjemmebane

Skive fH er en af de større håndboldforeninger i Danmark, og i denne weekend giver vi den fuld skrue med et væld af hjemmekampe i KulturCenter Limfjords Interfjord Arena, Hal B og Hal C. Lørdag og søndag afvikles intet mindre end 34 håndboldkampe i de tre haller, så det er lige fra de yngste U9-spillere, til seniorspillerne.

Her kan du se hele weekendens hjemmestævneprogram

En mulig afgørende kamp for damerne

Søndag kulminerer de to stævnedage med 3. division damernes vigtige kamp mod NNFH Lemvig, efterfulgt at herrernes skæbneskamp mod TM Tønder i 1. division.

Formår Team Favrskovs damer på hjemmebane at besejre Hornslet klokken 14:30, vil det betyde damerne med en sejr over Lemvig klokken 16:15 kan rykke i 2. division med fire runder igen, da de således vil være 9 point foran med fire runder tilbage.

Der er en række hvis’er, men muligheden for oprykning er der, og det handler såre simpelt om at yde hvad man selv kan i bestræbelsen på 2 point – så må vi se hvad det munder ud i.

Ingen plads til afbrændere for herrerne

Bagefter – klokken 19:00 – kommer TM Tønder på besøg, og vi har hørt olietønder buldre om at der kommer en flok højtråbende sønderjyder i Interfjord Arena.

HUSK at du som spiller og træner i Skive fH har gratis adgang til 1. divisions kampe, så bliv i hallen søndag, så vi kan skabe et blåt hjørne med fuld opbakning til vores gutter. I er med til at sikre de kampafgørende procenter!

Med kampens betydning forventer vi en del tilskuere, men fortvivl ikke, hvis billetten endnu ikke er i hus.

Foran indgangen sælges Skive Chancen lodder til 100 kr. pr. styk, og køber du sådan en, har du gratis entré til kampen, mens du er med i lodtrækningen om en ny bil, eller en af de 18 andre lækre hovedgevinster. Med 5000 lodder er vinderchancen blandt de bedre, og samtidig støtter du foreningsarbejdet – lyder det ikke godt?

Samtidig vil OK være i foyeren, så har du endnu ikke et OK tankkort tilknyttet Skive fH som fordelsaftale, kan du også få det klaret. På den måde støtter du Skive fH økonomisk hver gang du tanker ved OK Benzin.

Tilbage til herrekampen…

Sportsligt spidser det for alvor til i 1. division, og med fem resterende kampe er der ikke plads til missere, hvis man vil lege med om den absolutte top i rækken.

Fire hold – Skovbakken, Skive, Sydhavsøerne og Otterup - ligger med 2 points margin i direkte duel om tredjepladsen, der giver mulighed for kvalkampe om at komme i ligaen.

TM Tønder kommer til Skive for at stikke kæppen i hjulet, og de fortjener stor respekt for at have vendt skuden. Efter 7 nederlag i kampene op til julepausen er de nu kravlet op på en aktuel 8. plads – et drømmescenarie for kort tid siden, og mere retvisende vurderet ud fra holdets styrker. Det var så de fine ord, for på søndag skal vores spillere kaste sig over enhver løs bold, hvis det skal blive til en sejr.

Skive har vundet de seneste to indbyrdes kampe, der begge er spillet i Tønder, mens sydjyderne har vundet de seneste to opgør på vores halgulv.

En tvivlsom hjemmebanehistorik for begge mandskaber er til for at blive brudt, og med solid opbakning går vi 100% efter at være banemændene i den tvekamp.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram