Søren Tau: Om den danske liga, Nyegaards forudsigelser og rollen som alderspræsident

Uden en helt nøjagtig optælling af ligakampe, så kommer vi ikke uden om, at Søren Tau må betragtes som en ganske erfaren herre på halgulvet. På CVét finder vi klubber som Lemvig-Thyborøn, TTH Holstebro, Ribe-Esbjerg og senest Elverrum. Nu hedder det Skive fH og en returbillet til den danske liga. Et gensyn Søren Tau ser frem til.

”Der er generelt et rigtig højt niveau i den danske liga. Den ligger vel i top fire i verden, så man møder jo også nogle af de bedste spillere i verden. Det viser det jo også, når flere klubber både i denne sæson og næste sæson opruster med flere store profiler fra udlandet. Det bliver en rigtig spændende liga.”

Søren Tau

Forsvarskæmpen er selv én ud af ni nye spillere på det oprykkede ligamandskab i Skive fH. Og selvom han er et nyt skud på stammen, så tror Søren Tau på, at Skive har muligheder i HTH Herreligaen. Helt enig er Bent Nyegaard ikke, der i sine forudsigelser forud for ligastarten, ser Skive nederst i ligaen på en 15. plads. Vurderingen er dog kun noget, der giver ekstra blod på tanden for Søren Tau.

”Vi er bevidste om, at vi er oprykkere. Vi er også bevidste om, at det bliver en svær sæson. At Bent Nyegaard vurderer os til en 15. plads, tænker jeg bare, motiverer os endnu mere. Man får endnu mere lyst til at vise, at sådan skal det i hvert fald ikke ende. Hver eneste kamp bliver svær, men vi har også en chance i hver eneste kamp.”

Søren Tau

Alderspræsidenten, der er udtænkt til at være en ledertype i forsvaret, får måske allerede angrebsminutter i første kamp mod Nordsjælland. Phillip Lyngby blev skadet i sidste træningskamp i opstarten, og derfor er der nu mulighed for at se Søren Tau i angrebet også.

”Nu har jeg snart haft fem års pause fra angrebet, så det er snart på tide at komme op i den anden ende igen og se om der stadig er et par mål i mig.”

Søren Tau

Du kan følge Skive fH, når de på fredag spiller dørste kamp i HTH Herreligaen. Her venter Nordsjælland på fredag d. 3 september kl. 19.30 i Hillerød. Kampen kan du følge live på tophåndbold eller på Skive fH´s Instagram-profil.  


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram