Spar Nord forlænger hovedsponsorat

Selv om det nuværende hovedsponsorat er under et år gammelt i en toårig aftale, har Spar Nord allerede nu valgt at forlænge aftalen med Skive fH til at løbe over tre år.
Den nye aftale bliver officielt underskrevet i erhvervsklubben i forbindelse med hjemmekampen fredag aften mod Lemvig-Thyborøn.

Forlængelsen skal ses i lyset af klubbens treårige plan, der handler om at skabe et solidt økonomisk fundament for at fastholde herrerne i Ligaen. Et mål, den tidligere FREJA-ejer Jørgen Hansen, har understøttet med et større bidrag og sat sig i spidsen for at udbrede til klubbens andre sponsorer.
- På et møde med Jørgen Hansen fortalte vi ham, at Spar Nord, i lighed med mange af klubbens andre sponsorer, gerne ville bakke op om en treårig aftale for på den måde at hjælpe til med at skabe økonomisk arbejdsro på bagsmækken i klubbens bestræbelser på at fastholde pladsen i Ligaen. Derfor går vi nu ind og forlænger aftalen med yderligere et år, forklarer Spar Nords direktør, Mogens Sørensen.

Den treårige aftale med Spar Nord og andre sponsorer, giver Skive fH større handlefrihed til at handle langsigtet strategisk, mener Mogens Sørensen, og privatkundechef Olav Thordal Pedersen supplerer:
- Målet om af fastholde herreholdet i Ligaen afgøres naturligvis på banen, men med vores treårige hovedsponsorat er vi og øvrige sponsorer med til at forbedre den mulighed ved at klubben kan tegne længerevarende aftaler med spillerne og ikke behøver af frygte spillerflugt i tilfælde af en nedrykning. Nu får klubben mulighed for at skabe sportslig kontinuitet gennem et solidt økonomisk fundament. Samtidig frigør det ressourcer hos klubbens direktør, Jesper Sørensen, til at opsøge nye sponsorer og forstærke det økonomiske fundament yderligere. Det ved vi, at han allerede har haft god succes med.

At understøtte muligheden for sportslig succes gennem hovedsponsoratet, smitter ligeledes af på både bank og byens borgere, mener Mogens Sørensen.
- Med vores hovedsponsorat er vi naturligvis i markedet for nye kunder, og vi kan godt mærke, når det går godt for håndboldklubben. Skive fH er et fyrtårn, der sætter byen på landkortet på en måde, vi alle kan være stolte af. Derfor nyder klubben også stor opbakning til hjemmekampene fra både borgere og erhvervsliv, siger han.
Olav Thordal Pedersen genkender opbakningen og stoltheden
- Skive fH er med til at skabe fortællingen om, at Skive er et godt sted at bo. Samtidig er det vigtigt for vores selvforståelse, at vi har fyrtårne at være stolte af og se op til. Derfor ser vi den store opbakning til klubben, og den opbakning understøtter vi med vores hovedsponsorat, siger han.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram