Spiller- og forældreinfo

I Skive fH går vi op i, at du altid har den vigtige information ved hånden.

I denne sektion vil du som forældre eller spiller kunne tilgå den vigtigste del af kontaktinfo, træningstider, gængse spørgsmål osv. 

Her findes forældrehæftet med klubbens forventninger, samt hvad I kan forvente fra vores side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klubben med din henvendelse på mail@skivefh.dk, hvorefter du vil høre fra et udvalgsmedlem.

Generelt
Udvalg/trænere
Kontingent
Medlemslogin
Træning - hold
Træning - hal
Stævner
FAQ
Bliv sponsor?

Generelt


På de forskellige faneblade kan du finde en række praktiske oplysninger om det at være ungdomsspiller i Skive fH. Vi ses i hallen!

Årgangsansvarlige og trænere kan ses under hvert hold

Markedsføringsansvarlig: Søren Ryevad - 61931349 - sr@skivefolkeblad.dk

Børneudvalg 2021/2022


Lena Kirketerp-Møller - 30128480 - lena@kirketerp-moeller.com

Jeanette Gade Christoffersen - 24848909 - jeanettegade@hotmail.com

Ungdomsudvalg 2021/2022


Henrik Pehrson - 60133632 - henr4334@skiveskoler.dk

Kim Behnk - 30651583 - behnk@pc.dk

Simon Jensen - 29160286 - simon.j@tryg.dk

Lars Bundgaard Pedersen - 22408133 - silaha@webspeed.dk

Seniorudvalg 2021/2022


Rikke Vestergaard Jensen - 28300809 - rikkevestergaard18@hotmail.com

Charlotte Thjellesen - charlottethjellesen@gmail.com

Betaling kontingent 2021 / 2022

Vejledning til betaling af kontingent Du kan gå direkte til tilmeld ved at vælge holdet under kolonnen "Tilmeld". Hvis du har deltaget på hold i Skive fH i tidligere sæsoner, skal du tilmelde dig som "Allerede medlem", og ellers skal du tilmelde dig som "Nyt medlem". Som "Allerede medlem" tilmelder du dig med enten mobilnummer eller e-mail adresse, og koden du har modtaget pr. mail ved medlemsregistrering. Kan du ikke huske koden til Conventus, er det muligt at bestille en ny her. HUSK: Er der indsat 2 e-mail adresser på et medlem, er det kun muligt at tilmelde med mobilnummer. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Skive fHs kontor på tlf. 20478924.

Kontingentsatser

Handelsbetingelser

Medlemslogin

Hvis du allerede er medlem i Skive fH og har glemt din adgangskode til Conventus, så kan du få tilsendt en ny adgangskode via sms eller mail. Klik på "Glemt adgangskode" i linket herunder. Som allerede medlem, har du også mulighed for at lave din egen adgangskode, og rette i dine medlemsoplysninger, så adresse, e-mail, telefonnummer osv. altid er opdateret. Gå til Conventus-login

Information til flere e-mail adresser

Når Skive fH udsender informationer til spillerne på de enkelte hold, benyttes den e-mailadresse der er anvendt i forbindelse med medlemsregistrering. Det er muligt at få informationer sendt til 2 e-mailadresser. Brug medlemslogin, og redigér din e-mail under profil. Skriv de ønskede e-mailadresser i e-mail-feltet adskilt af komma og mellemrum. Eksempel: peter@hansen.dk, jens@rasmussen.dk Bemærk: Det er vigtigt at anvende komma og mellemrum som separator. + Fordel: Der kan sendes til 2 e-mailadresser. % Ulempe: Medlemmet kan ikke bruge e-mail ved medlemslogin, men skal bruge mobilnummer.


Træningstider - hold

Her kan du se hvordan træningsoversigten for sæsonen 2021/2022 ser ud (opdateret d. 30/07-2021)

Hal A

Hal B

Hal C

Resen Hallen

Aakjær Hallen

Skivehus Hallen

Stævner 2021-2022


Tilmelding og betaling til stævner

Klik på stævnet herunder, og tilmeld dig med enten mobilnummer eller e-mail adresse, samt koden du har modtaget pr. mail ved medlemsregistrering. (Kan du ikke huske koden, er det muligt at bestille en ny her). HUSK: Er der indsat 2 e-mail adresser på et medlem, er det kun muligt at tilmelde med mobilnummer.FAQ:

Holdsponsorat for ungdom

Kender du en potentiel sponsor til vore hold, er du meget velkommen til at kontakte udvalgene (se faneblad "Udvalg/trænere").

Bemærk at der i sæsonen 2021/2022 spilles i identiske ungdomssæt magen til førsteholdsseniors, men der er naturligvis fortsat mulighed for at lave opvarmningstrøjer - mød-ind tøj osv.

Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    Følg os på vores sociale medier
    Privatlivspolitik og vedtægterSalgs- og Handelsbetingelser
    Copyright © 2019 Skive fH
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram