Spiller- og forældreinfo

I Skive fH går vi op i, at du altid har den vigtige information ved hånden.

I denne sektion vil du som forældre eller spiller kunne tilgå den vigtigste del af kontaktinfo, træningstider, gængse spørgsmål osv. 

Her findes forældrehæftet med klubbens forventninger, samt hvad I kan forvente fra vores side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klubben med din henvendelse på mail@skivefh.dk, hvorefter du vil høre fra et udvalgsmedlem.

Generelt
Udvalg/trænere
Kontingent
Medlemslogin
Træning - hold
Træning - hal
Stævner
FAQ
Bliv sponsor?

Generelt


På de forskellige faneblade kan du finde en række praktiske oplysninger om det at være ungdomsspiller i Skive fH. Vi ses i hallen!

Årgangsansvarlige og trænere kan ses under hvert hold

Børneudvalg 2022/2023


Lena Kirketerp-Møller - 30128480 - lena@kirketerp-moeller.com

Jeanette Gade Christoffersen - 24848909 - jeanettegade@hotmail.com

Ungdomsudvalg 2022/2023


Henrik Pehrson - 60133632 - henr4334@skiveskoler.dk

Simon Jensen - 29160286 - simon.j@tryg.dk

Lars Bundgaard Pedersen - 22408133 - silaha@webspeed.dk

Seniorudvalg 2022/2023


Rikke Vestergaard Jensen - 28300809 - rikkevestergaard18@hotmail.com

Charlotte Thjellesen - charlottethjellesen@gmail.com

Betaling kontingent 2022 / 2023

Vejledning til betaling af kontingent
Du kan gå direkte til tilmeld ved at vælge holdet under kolonnen "Tilmeld". Hvis du har deltaget på hold i Skive fH i tidligere sæsoner, skal du tilmelde dig som "Allerede medlem", og ellers skal du tilmelde dig som "Nyt medlem".

Som "Allerede medlem" tilmelder du dig med enten mobilnummer eller e-mail adresse, og koden du har modtaget pr. mail ved medlemsregistrering.
Kan du ikke huske koden til Conventus, er det muligt at bestille en ny her. HUSK: Er der indsat 2 e-mail adresser på et medlem, er det kun muligt at tilmelde med mobilnummer. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Skive fHs kontor på mail@skivefh.dk

(Der kan evt. også betales ved at skrive "Årgang" + "Spillernavn" til MobilePay-nr. 363420)

Kontingentsatser

Handelsbetingelser

Medlemslogin

Hvis du allerede er medlem i Skive fH og har glemt din adgangskode til Conventus, så kan du få tilsendt en ny adgangskode via sms eller mail. Klik på "Glemt adgangskode" i linket herunder. Som allerede medlem, har du også mulighed for at lave din egen adgangskode, og rette i dine medlemsoplysninger, så adresse, e-mail, telefonnummer osv. altid er opdateret. Gå til Conventus-login

Information til flere e-mail adresser

Når Skive fH udsender informationer til spillerne på de enkelte hold, benyttes den e-mailadresse der er anvendt i forbindelse med medlemsregistrering. Det er muligt at få informationer sendt til 2 e-mailadresser. Brug medlemslogin, og redigér din e-mail under profil. Skriv de ønskede e-mailadresser i e-mail-feltet adskilt af komma og mellemrum. Eksempel: peter@hansen.dk, jens@rasmussen.dk Bemærk: Det er vigtigt at anvende komma og mellemrum som separator. + Fordel: Der kan sendes til 2 e-mailadresser. % Ulempe: Medlemmet kan ikke bruge e-mail ved medlemslogin, men skal bruge mobilnummer.


Træningstider - hold

Her kan du se hvordan træningsoversigten for sæsonen 2022/2023 ser ud (opdateret d. 29/11-2022)

Hal A

Hal B

Hal C

Resen Hallen

SG Hallen - Skive Gymnasium

Skivehus Hallen

Stævner 2022-2023


Tilmelding og betaling til stævner

Klik på stævnet herunder, og tilmeld dig med enten mobilnummer eller e-mail adresse, samt koden du har modtaget pr. mail ved medlemsregistrering. (Kan du ikke huske koden, er det muligt at bestille en ny her). HUSK: Er der indsat 2 e-mail adresser på et medlem, er det kun muligt at tilmelde med mobilnummer.

(Der kan evt. også betales ved at skrive "Årgang"+"Stævnenavn"+"Spillernavn" til MobilePay-nr. 889923)

 FAQ:

No ACF gallery field data found

Holdsponsorat for ungdom

Kender du en potentiel sponsor til vore hold, er du meget velkommen til at kontakte udvalgene (se faneblad "Udvalg/trænere").

Bemærk at der i sæsonen 2022/2023 spilles i identiske ungdomssæt magen til førsteholdsseniors, men der er naturligvis fortsat mulighed for at lave opvarmningstrøjer - mød-ind tøj osv.

Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram