Sponsorer

Der er mange fordele ved at blive sponsor i Skive fH. Udover at man støtter en af Danmarks største håndboldklubber mål på medlemstal, er man også en del af et fantastisk netværk af virksomheder og organisationer. Som sponsor i Skive fH kan man sammensætte sit sponsorat, som man ønsker det, så man derved opnår den ønskede og optimale eksponering.

Erhvervsklubben er det naturlige mødested for egnens virksomheder, der både vil netværke i og omkring håndboloplevelserne i forbindelse med vores hjemmekampe.

Eksponering af virksomheden kan desuden ske på rigtig mange platforme, der både involverer de traditionelle måder, men også mere innovative tilgange til eksponering er mulige. Vi tilpasser løsningen ud fra dine behov.

Ønsker du og din virksomhed at høre mere om mulighederne for at blive sponsor i Skive fH, så kontakt Peter Andersen på 50 55 95 00 eller mailadresse pa@skivefh.dk

Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

Følg os på vores sociale medier
Privatlivspolitik og vedtægter
Copyright © 2019 Skive fH
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram