Skive fH's t-shirt er i handlen!

Vejrudsigten spår sol og +20 grader fra på lørdag, og så er det dejligt at være fin i tøjet! 🌞

I samarbejde med SPORT 24 og tøjsponsor Kempa klæder vi dig på med en lækker t-shirt, hvor vi har lager fra størrelse 116 til XXXL, og glædeligt sætter flere i trykken - alt sammen til gavn for Skive fH!💙

Prisen er: 1 stk 175 kr. - 2 stk 300 kr.

Bestillingen foregår på en af følgende måder:

𝟭. – Overfør til Mobilepay-nummer 𝟐𝟎𝟎𝟖𝟖𝟖, hvor du skriver antal * størrelser + dit fulde telefonnummer (𝐟.𝐞𝐤𝐬. ” 𝟏*𝟏𝟏𝟔 + 𝟑*𝐗𝐋 – 𝟐𝟎𝟒𝟕𝟖𝟗𝟐𝟒 ”)

𝟮. - Overfør til MobilePay-nummer 𝟐𝟎𝟎𝟖𝟖𝟖, samt send en besked på Facebook til Skive fH med antal * størrelser + telefonnummeret der er betalt fra (𝐟.𝐞𝐤𝐬. ” 𝟏*𝟏𝟏𝟔 + 𝟑*𝐗𝐋 – 𝟐𝟎𝟒𝟕𝟖𝟗𝟐𝟒 ”)

Herefter modtager du ordrebekræftelse med personligt bestillingsnummer retur på SMS, som du skal gemme og oplyse når du afhenter.

De bestilte t-shirts udleveres fra vores kontor på Skyttevej 12, 7800 Skive mandag til fredag i tidsrummet 10-15.

Skulle vi ikke lige være på pinden, så er I velkomne til at ringe eller SMS'e til Jonas Fangel på telefonnummer 20 47 89 24.

Vær med til at gøre en kæmpe forskel for alle glade håndboldelskere og -spillere i en af landets største håndboldklubber – børn som voksne, og bliv godt klædt på til den kommende sæson!

P.S. - Vi glæder os som vanvittige til at se jer allesammen igen når tiden byder sig - det her har varet for længe, men hold ud... Det bliver godt igen, og vi har masser af gode oplevelser forude - SAMMEN...

Vi vil slutteligt opfordre til at alle støtter lokalt (og allerhelst ved vores trofaste sponsorer), så vi sammen i Skive og omegn kommer bedst og hurtigst muligt tilbage på fuld styrke.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram