Succesfuld fløj fortsætter i blåt

Fra at være et ungt talent i TTH Holstebro har Malte Justesen lagt lag på sit spil, og han er i dag en af 1. divisions bedste fløjspillere. Vi oplever naturligt fokus på vores profiler fra ligaklubber, men at vi her i december måned kan præsentere en 1-årig forlængelse kommer som appelsinen i turbanen.

Det har været en stor prioritet at få Malte med i næste sæsons trup, da han både offensivt og defensivt udmærker sig, og eksplosiveten er en af flere forcer. Også målt på spændstigheden i form af springstyrke præsterer han fine resultater, samt en generel fysik der matcher de fleste modstanderfløje.

”Malte har via en seriøs tilgang til f.eks. styrketræning udviklet sig utrolig meget i de 2 år i Skive fH. Han er en meget spændende tovejs-spiller, og vi tror, at vi kan skubbe ham en tand videre. Vi kan bruge ham mange steder træningsmæssigt, hvor han kan lægge pres på forsvaret som bagspiller, og han kan dække toer-positionen defensivt, hvilket ikke er en selvfølge for fløjspillere”, fortæller cheftræner og sportslig ansvarlig, Arne Damgaard.

Malte Justesen er 21 år gammel, og har spillet i Skive fH siden sommeren 2019. I sidste sæson var han vores næstmest scorende spiller, imens at det i denne sæson er blevet til 41 scoringer i de 12 kampe hidtil.

Malte selv udtaler om forlængelsen:

”Jeg er super glad for at have 2 gode trænere i Peter og Arne. De gør et godt stykke arbejde, og de formår at udnytte det materiale de har til rådighed. Jeg har fået chancen som seniorspiller i de sidste 2 år, og sulten for at rykke op med Skive fH er til stede hos mig og i truppen. Jeg har brug for spilletid i min karriere, og så passede en forlængelse rigtig godt ind i min langsigtede timing. Det må selvfølgelig meget gerne blive til en sæson i ligaen, men det er jo i vores egne hænder, og kommer ikke som en selvfølge”, siger venstrefløjen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram