Tirsdagsbold uden point

Hold op hvor det lugtede af point i gårsdagens kamp, hvor Skive fH og Skjern Håndbold krydsede klinger i 10. runde af HTH Herreligaen. Og var man i tvivl om, hvorvidt spillerne havde publikum på lægterne i ryggen, så skulle man ikke meget mere end stikke hovedet ind i Interfjord Arena, for her var stemningen endnu engang helt fantastisk.

Den fremragende stemning til tirsdagens opgør var desværre ikke nok til at sikre den første sejr på hjemmebane i denne sæson. Det så længe godt ud, hvor Skive efter en lidt sløv start hurtigt fik ændret på måltavlen fra 5-10 efter 20 minutter til en pausestilling på 12-10. Syv mål i træk satte ild i Interfjord Arena og spillerne smed det ene mål i kassen efter det andet. Specielt indspillet til stregen sat helt i øjet i opgøret og Andreas Søgaard omsatte med sikker hånd til scoringer.

I 2. halvleg fik skibonitterne tilkæmpet sig en føring på fire mål og det begyndte at lugte lidt af point i Interfjord Arena, men langsomt fik Skjern ædt sig ind på Skive, og med knap 15 minutter igen fik Alfred Jonsson udlignet til 19-19. herefter begyndte en bølgende kamp mellem de to hold, hvor ingen helt kunne lykkedes mere med aktionerne i begge ender med andet end at bytte mål. Hvad der dog endte med at give dødsstødet til den første hjemmebanesejr blev brændte straffemål. Fem styks for at være helt præcis. Selvom Skive havde chancen for at udligne kort før slutfløjt, så havde de fem mål pyntet gevaldigt på måltavlen, hvor kampen endte 25-27.

Andreas Søgaard fik smidt otte scoringer i mål og endte som topscorer i opgøret, hvor han virkelig var en farlig mand i Skjern-forsvaret og smuttede igennem. Anders Gade og Nickolei Jensen så også hullerne og boldene fløj om ørerne på Skjern-spillerne lige ned i hånden på Søgaard, der med 100 procent på scoringer var aldeles sikker i sine skudafviklinger.

Forude for Skive fH venter tre ugers kamppause, hvor vi er oversidder i en runde samt kamppause i forbindelse med landsholdssamling. Herefter tager vi igen hul på kampkalenderen med hold fra den lidt tungere ende af ligaen. D. 19. november kl. 19.00 venter Bjerringbro-Silkeborg på udebane, mens vi igen byder ind til fart og finter i Interfjord Arena lørdag d. 27 november kl. 14.00 mod TTH Holstebro.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram