To lune point efter pragtpræstation fra Skive fH-mandskabet

For os, der ikke havde taget turen til Broager Sparekasse Skansen, så kunne tophåndbold ikke opdatere hurtigt nok i de sidste minutter af lørdagens opgør. Med knap tre minutter tilbage af opgøret, var stillingen helt lige, 26-26.

Og så kom Anders Gade på banen til sine første minutter i opgøret. At han måske kom ind i opgøret med lidt kolde lemmer, var bestemt ikke til at se. På godt 10 sekunder, smed Gade to vitale scoringer i mål, og de to point så sikre ud. En timeout, et mål fra Sønderjyske og en brændt chance fra Skive fH krydrede kampens sidste sekunder gevaldigt. Det blev dog Skive fH, der sensationelt hev point med hjem fra en svær udebane.

At det blev Skive fH, der løb med point, var dog ikke til at se i kampens første minutter. Efter fem minutter var hjemmeholdet i front med 3-0, Shadrach Nsoni havde dog sørget for at blive godt og grundig varm til opvarmning, plukkede flere bolde, og pludselig var stillingen vendt til 3-4. Herefter blev det et godt sideløb mellem de to hold, hvor Skive fH, dog kunne trække lidt fra efter godt 20 minutters spil til stillingen 7-11. Sønderjyske Herrer gav ikke op og fik ædt sig langsomt ind på Skive fH´s føring til en pausestilling på 14-16.

Parløbet mellem de to hold i SKANSEN fortsatte hvor det slap i 2. halvleg. Et rigtig godt forsvar fra Skive fH lagde grundlag for en rigtig god kontrafase, der holdte mandskabet med i opgøret. For Sønderjyske Herrer kæmpede sig foran med 24-22. Igen trådte Shadrach Nsoni til og pillede vigtige bolde. Det blev også udnyttet i angrebet, hvor Mads-Peter Lønborg to gange snoede sig igennem Sønderjyskes forsvar og bragte Skive fH på 24-25. Med tre minutter igen satte Anders Gade, kold fra bænken, et par vitale scoringer i mål ved slutfløjt var Skive fH i front med 28-27 og to meget lune point rigere.

Topscorer i opgøret blev Mads-Peter Lønborg, mens Shadrach Nsoni sluttede kampen med en redningsprocent på knap 40.

Næste opgør for drengene fra Skive fH bliver på hjemmebane i fredag d. 1. oktober, hvor KIF Kolding gæster Interfjord Arena. Her åbner vi dørene til et ordentlig håndboldbrag, hvor du allerede fra 18.00 kan komme til håndboldhygge i Interfjord Arena. I hal B og C har vi nemlig KidsZone, hvor du kan prøve kræfter med forskellige håndboldaktiviteter - vi har også sørget for aktiviteter for de mindre børn - derudover kører vi som altid vores ”tættest på midten”-konkurrence og efter ligaopgøret kan du i foyeren få helt friske reaktioner til aftermatch!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram