To point sikret på #voreshjemmebane

Endelig kom de, de to point på hjemmebane. De point som Skive fH-mandskabet flere gange har forsøgt at hive hjem i Interfjord Arena. i dag blev det, og sikke en kulisse.

Første halvleg startede ud, som den så oftest har gjort fra Skive fH; fine takter, godt forsvar og gode chancer i angrebet. Malte Justesen smed det ene mål ind efter det andet, mens resten af Skive fH også leverede på højt niveau i begge ender. Søren Tau havde godt fat i dirigentstokken, hvor Andreas Søgaard og MP Lønborg fulgte trop og ikke efterlod mange chancer til TTH-skytterne. Og det var blot en af forhindringerne for TTH-skytterne, i målet stod brandvarme Magnus Brandbyge og hev flere store redninger ud af ærmet. Flotte præstationer betød også, at Skive fH kunne gå til pause med en føring på 15-13.

Forsvarets sublime arbejde fortsatte i 2. halvleg, mens TTH Holstebro også fik rettet ind i forsvaret og gjorde det lidt sværere for Skive-skytterne at komme til chancer. Der var dog ingen rysten på hænderne fra trænerbænken, der fortsatte som tidligere, angrebskæden fortsatte med at trykke på og med succes. Nickolei Jensen fortsatte i det målrige spor, han lagde an i første halvleg, mens Magnus Haubro også leverede på et højt niveau. Skive holdt hovedet koldt, selv i de sidste minutter, hvor det blev lidt mere spændende end nødvendigt, og kunne, velfortjent, hive sejren hjem på 32-29 efter 60 minutters håndbold.

Tilbage er der kun at rose spillerne for at leverede fremragende håndbold til de godt 1000 tilskuere, der havde fundet vej til Interfjord Arena. I leverede en fremragende kulisse og spillerne kvitterede med to ventede point.

Forude venter et udebaneopgør mod Ribe-Esbjerg om en uge, inden vi igen kan byde ind til ligabold, når GOG og Aalborg er de to næste hold, der gæster Interfjord Arena.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram