To point udeblev efter kollaps

Dem der var til stede i dagens kamp i Interfjord Arena, fik lov til at gennemleve noget af et spændingsniveau i løbet af opgøret: Det så skidt ud, så så det godt ud, senere rigtig godt, og til sidst rigtig skidt. Et total sammenbrud efter en udvisning til Mathias Damgaard, tog pust, momentum og scoringer ud af Skive fH-mandskabet. Og med det, blev det ikke til de første point på hjemmebane i Interfjord Arena.

Det var ellers vores hjemmehold, der længe leverede et glimrende niveau på banen, hvor Oliver Juhl flere gange fik omsat tekniske fejl fra TMS Ringsted til scoringer i den anden ende. Efter en træg start fra Skive fH, virkede det som et tændt mandskab, der vidste, at det var vigtige point, der fulgte med en sejr i dag. Til trods for gode aktioner i begge ender af banen, fik TMS Ringsted alligevel udlignet til pausen 14-14.

Til trods for gode takter, var der plads til forbedringer for Skive fH, og de blev forløst i de første 15 minutter af 2. halvleg. Alt gik op i en højere enhed, hvor Magnus Brandbyge plukkede boldene i mål og markspillerne omsatte alle chancer til mål. Indtil en mur satte stopper for de gode takter. 2 minutter til Mathias Damgaard og efterfølgende en brændt chance på tomt mål, tog pusten ud af Skive FH, og mere skulle TMS Ringsted ikke bruge for at bringe sig selv tilbage opgøret. 23-19 blev forvandlet til 25-28 og selvom Skive fH forsøgte at kæmpe sig tilbage i opgøret, blev det TMS Ringsted, der løb med sejren på 30-27 i bundduellen.

Oliver Juhl ender som topscorer i opgøret med seks scoringer, tæt forfulgt af Mathias Damgaard med fem scoringer.

Jagten på point fortsætter for Skive fH, der i næste uge møder Sønderjyske Herrer på udebane lørdag d. 25 september. Herefter åbner vi igen dørene på hjemmebane, når KIF Kolding gæster Interfjord Arena fredag d. 1 oktober.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram